Kuriózum7 kegyetlenül őszinte igazság arról, hogy miért vagy folyton szingli!

7 kegyetlenül őszinte igazság arról, hogy miért vagy folyton szingli!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miközben már lassan mindenkit és mindent elkezdesz hibáztatni magad körül, amiért folyton szingli vagy, a dolog egyetlen oka csakis te vagy. Tudom, kegyetlenül hangzik, de sajnos ez így igaz. Ha mindegyik kapcsolatod csak egy ideig-óráig tart és rendszeresen azon kapod magad, hogy már megint szakítottál valakivel, akkor változnod kell!

Foghatod a sorsra, az ördögre, vagy akár magára az exre is, végül mégis mindig ugyanazzal a személlyel történik a szakítás, az az veled. Ahhoz, hogy elindulhass a változás útján, először fel kell térképezned, milyen ember is vagy valójában és vajon mi/mik lehetnek annak az okai, hogy a szingli élet rendre megtalál. Ha megérted önmagad és azt, hogy az előző partnereid hogyan tekintettek rád, és hogyan élték meg a veled tartó kapcsolatot, fejlődhetsz és rájöhetsz hol siklottak ki a dolgok.

1. Túlságosan magaddal vagy elfoglalva

Ez nem feltétlen rossz dolog, hiszen időt kell szakítanunk önmagunkra, hogy az élet minden területén képesek legyünk megállni a helyünket. Ám ha túlzásba esel, az könnyen átcsaphat önzésbe, ami nem fér meg a szerelemmel. A kapcsolatok kompromisszumokkal, lemondásokkal járnak, és sokszor áldozatokat kell hoznia mindkét félnek, hogy jól működjön.

2. Nem erőlteted meg magad túlságosan a párkeresés terén

Olykor az élet tálcán kínálja a lehetőségeket, olykor pedig nem – és ilyenkor nem bújhatsz be a csigaházadba.

3. Nincs önbizalmad

Nagyon sokszor kerít bennünket hatalmába az, hogy vajon mit is gondolhatnak rólunk mások? Ilyenkor mindig egyből a legrosszabbra gondolunk és olyan negatív önképen is képesek vagyunk bemagyarázni magunknak, ami köszönőviszonyban sincs az igazi énünkkel.

4. Túlságosan hevesen ítélkezel

Mindenkinek vannak fellángolásai, ám a párkapcsolat türelmet igényel, és megértést. Ne légy túl szigorú a partnereddel és ne bánj úgy vele, ahogyan nem érdemli. Hagyd, hogy az legyen, aki akar, és ne mérgezd meg a kapcsolatot.

5. Túlságosan nagyra értékeled magad

Ha úgy gondolod, mindenkinél jobb vagy, akkor hogyan akarsz boldog lenni „egy kevésbé jó” ember mellett? Nem eshetsz abba a hibába, hogy a büszkeséged vezérelje. Természetesen legyen tartásod, de mindig lásd be ha hibáztál.

6. Még mindig kötődsz az exedhez

Habár élesben nem mutatod, de titokban utána kutatsz, meglesed a közösségi profiljait és minden barátját kikérdezed, hogy mit csinál, amióta nem vagytok együtt. Ha így folytatod, sosem fogsz túllépni.

7. Túlságosan irányításmániás vagy

Nem mondhatod meg örökké a másiknak, hogy mit csináljon. Egy idő után mindenki belefárad a folytonos parancsolgatásba és nemes egyszerűséggel tovább áll.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek