Kuriózum7 élettapasztalat az űrhajósoktól, akik olykor teljesen más szempontból látják az életet!

7 élettapasztalat az űrhajósoktól, akik olykor teljesen más szempontból látják az életet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden egyes élettapasztalat bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz. Ha meg képes vagy más szemszögből megvizsgálni a dolgokat, akkor máris megértőbb, kedvesebb sokoldalúbb emberré válsz.

Most az űrhajósok életfelfogásáról olvashatsz 8 példát, ami biztosan elgondolkodtat.

1. Határok valójában nem léteznek

Amikor egy űrhajós lenéz az űrből a Földre, akkor rájön arra, hogy maga a bolygó egy határtalan csoda. A határokat a politikusok, az emberek állítják fel, azt gondolván, hogy így elkülöníthetik a sajátjukat. Azonban ez csak illúzió. A Földön nincsenek határok.

2. Aprók vagyunk

A Világegyetem végtelen, és nincs az az emberi képzelőerő, amely felfogná nagyságát. Képzelj csak el 200 milliárd galaxist. És még kitudja, hány vár felfedezésre. És ez mit jelent? Azt, hogy elképesztően parányiak vagyunk. Nevetségesen aprók.

3. A sötétség nem rossz dolog

A világűrben is ott van a kettősség, amely meghatározza a létünket. Csodás látvány, amint a fényes Nap lebukik a horizont mögött, és kezdetét veszi a sötétség. Ez a folyamatos váltakozás a legszebb tánc az űrben.

4. Mindannyian egy csónakban evezünk

Harcolunk embertársainkkal, küzdünk a jogainkért, pedig ha jobban belegondolunk, mindannyian egy csónakban evezünk. A Föld ugyanúgy az otthonunk, ez odafentről látszik a legjobban.

5. A csodák mindig jelen vannak az életben

Az űrhajósok láthatják, ahogy a bolygónk lassan forog a tengelye körül. Látják a felhőket, a sarki fényt, és az óceán hullámait. És ezeket a csodákat te is figyelemmel kísérheted, mégpedig testközelből.

6. Az idő értelmezése is relatív az űrben

A Nemzetközi Űrállomáson nem sokkal, de lassabban telik az idő, pontosabban, 0,007 másodperccel később ér véget egy perc. Ez is arra mutat rá, hogy az idő relatív fogalom.

7. Létezik egy összetartó, intelligens energia

Az űrhajósok látják odafentről a bolygót, látják az Univerzumot, és tudják, hogy ezt az egész rendszert valami egyben tartja. Vannak törvények, amelyek működnek, amelyek szabályozzák az eseményeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek