Ha meg szeretnéd tudni, hogy mit gondol valaki rólad, nem szükséges megkérdezned tőle. Figyelj a jelzésekre! A gesztusai nagyon sok mindent elárulnak a gondolatairól és szándékairól.

Az alábbiakban 7 olyan jelet mutatunk be, amelyet ösztönösen akkor használ egy férfi, ha egy nő tetszik neki.

A haját igazgatja

Amikor egy férfi a hajába túr, a hajával babrál, elsősorban azt jelenti, hogy tudat alatt próbálja felhívni magára a figyelmet. De azt is jelenti, hogy mivel tetszik neki az illető hölgy, ezért rendezettebbnek szeretne tűnni.

Csípőre teszi a kezét

Ha a derékmagasságban, a zsebében, vagy a csípőjén tartja a kezét, szintén azt jelenti, hogy érdeklődik a hölgy iránt. Ez a jelzés azzal egyenlő, hogy erejét próbálja bizonyítani. Ugyanezt jelenti az is, ha széttett lábbal ül le.

Minél több helyet szeretne elfoglalni

Az állatvilágban a hímnemű egyedek dús szőrzete, nagy tollazata, méretes területe imponál a nősténynek. Ez a férfi-nő viszonyra is érvényes. Például minél nagyobb házzal, kocsival rendelkezik a férfi, annál több nőnek jöhet be.

Nyitott pozíció

Sokszor nem is vesszük észre, ha valakivel beszélgetünk, hogy nyitott vagy zárt pozícióban áll velünk szemben. Nem tulajdonítunk neki jelentőséget, pedig egy karbatett kézből egyértelmű elzárkózást lehet kiolvasni. Az a férfi, aki nagyobb terpeszben áll, vagy nyitott lábbal ül, és nem fonja össze maga előtt a karját, egyértelműen érdeklődik a nő iránt.

Szebben kezd beszélni

Ha megjelensz az asztalnál, igyekszik ékesebben, választékosabban fogalmazni? Ez egyértelmű jele annak, hogy tetszel neki. De az is lehet, hogy vicces történetekkel próbál levenni a lábadról.

Másolja a testtartásod

Csak rá kell nézned, és olyan, mintha tükörbe néznél. Ugyanúgy áll, vagy ugyanúgy tartja a kezét. Ezek mind öntudatlan mozdulatok, de azt jelentik, hogy nagyon egy hullámhosszon vagytok.

Kifejezőbb lesz

Ha egy férfi azt szeretné, hogy felfigyelj rá, hogy jobban megértsd, sokkal kifejezőbben kezd beszélni, de a mimikája, és az egész testmozgása megváltozik, sőt még a szeme is tágabbra nyílik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.