60 percig kell tekerni ezt a biciklit, hogy 24 órára elegendő áramot termeljen

Két legyet üthetsz egy csapásra ezzel az igen hasznos találmánnyal. Biztosan tudod, napi legalább 30 perc mozgás szükséges ahhoz, hogy egészséges legyél. Ezzel a szobabiciklivel megduplázhatod a teljesítményed, és még áramot is termelsz eközben!

Egy óra biciklizés segítségével fedezheted az otthonod energiaszükségletét. A környezetbarát és egészséges biciklit az indiai milliárdos üzletember, Manoj Bhargava fejlesztette ki. Az üzletember vagyona 99%-át olyan globális környezeti problémák megoldására ajánlja fel, mint az energetikai válság, és az ivóvízhiány.

Jövő év elején 10 ezer szegény indiai család otthonába juttatják el az energiatermelő biciklit.

„Az áramtermelő bicikli egy rendkívül egyszerű konstrukció. A szerkezet pedálozás közben egy turbinát hajt meg, mely létrehozza az elektromos áramot, melyet akkumulátorok tárolnak” – mondja az üzletember.

Az indiai vállalkozó szerint a gazdagoknak kötelességük segíteni a szegényebb sorban élőket, éppen ezért is fejlesztette ki az elektromos biciklit, de ezenkívül egy olyan nagyméretű projekten is dolgozik, aminek segítségével sós vízből ivóvizet lehetne előállítani.

Az alábbi videóban láthatod, hogy hogyan működik a csodatalálmány.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top