Kuriózum6 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya...

6 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya – most hatalmas bejelentést tett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy japán férfi, aki nem is olyan régen azzal sokkolta a világot, hogy több mint 14 ezer dollárt, azaz 6 millió forintot költött arra, hogy egy élethű kutyaruhában élhessen, most egy másik állattá szeretne átváltozni.

Mindig is az volt az álma, hogy border collie-ként élje le az életét, most viszont, hogy a bőrén tapasztalja, milyen egy négylábú sorsa, inkább egyebet szeretne.

Toco, az ember-collie úgy nyilatkozott, nagy kihívást jelent számára kutyaként létezni, elsősorban a járással és a mozgással van problémája, ezért gondolkodik azon, hogy valami „kényelmesebb” állatfajtává változzon.

„A kutyáknak és az embereknek más a csontozatuk, és máshogy hajlítják a lábukat, így nagyon nehéz olyan mozdulatokat végeznem, amelyek természetesnek tűnnek” – magyarázta Toco.

„Képes lennék más állattá, például pandává vagy medvévé válni. Egy róka vagy egy macska is aranyos lenne, de azok túl kicsik” – tette hozzá a férfi, akit a New York Post idézett.

Fotó: YouTube

Bár azt nem árulta el, pontosan mik a tervei, és az állatvilág melyik példányával szeretne testben azonosulni, annyi bizonyos, hogy Toco nagyon eltökélt abban, hogy változtasson az életén.

A japán férfi, aki YouTube-csatornáján osztja meg az ember-collie életét, rengeteg kritikát kapott a furcsa életmódjával kapcsolatban. Tavaly ősszel egy japán lapnak adott interjújában elmondta, mennyire nehéz neki négykézláb járni, de örömét leli benne, hiszen rengeteg követője küld neki bátorítást és fejezi ki csodálatát a különleges életvitele iránt.

„Amióta az eszemet tudom, állat akartam lenni” – fogalmazott Toco, akit már jóval azelőtt vonzott a gondolat, hogy ember helyett állatként létezhessen, hogy befektetett volna ötmillió forintot egy collie-ruhába.

Bár sokan képtelenek megérteni, mit is élvezhet egy ilyen maskarában, az ember-kutyának számtalan rajongója van szerte a világban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek