6 fontos dolog, amire az Oroszlán Kapujának időszaka hívja fel a figyelmet!

Minden évben, augusztus 8. körül az Oroszlán csillagjegy kapujának kiegyenlítődése játszódik le, amely remek lehetőséget teremt arra, hogy az energiák szabadabban áramoljanak a fizikai és a spirituális dimenziók között. Ennek a nagyfokú energiaáramlásnak a csúcspontját augusztus 8-ra várhatjuk, de a kapu július 26-tól egészen augusztus 12-ig aktivitást mutat.

Mondanunk sem kell, hogy ez az időszak, aminek a kellős közepén vagyunk, megannyi remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik nyitottak a spiritualitásra, viszont jó, ha odafigyelünk és észben tartunk pár dolgot ezalatt a periódus alatt.

1. Kiváló időszak ez arra, hogy útmutatást kérjünk a szellemi vezetőktől

Egész évben azon fáradoztál, hogy a sorok között olvasva megfejtsd, mit is üzennek számodra a felsőbb erők? Ha igen, akkor jó hírünk van, ugyanis ebben a időszakban sokkal egyértelműbbé válik számodra, hogy melyik jel, milyen üzenetet takarhat. Próbálj ki többféle meditációt annak érdekében, hogy közelebb kerülj a szellemi vezetőkhöz és hasznos tanácsokat kérhess tőlük.

2. Dolgozz azon, hogy egyensúlyba hozd a csakráidat

A most felerősödött energiákat azonnal a javadra fordíthatod, ha csakragyakorlatokkal nekilátsz azokat feltölteni és egyensúlyba hozni. Különösen figyelj arra, hogy az energiablokkokat is felold, mivel csak akkor élvezheted az energiák áramlását, ha teljesen megtisztítod magad.

3. Tiszta szívedből szeress!

Sokszor a szürke hétköznapok elfeledtetik velünk a legfontosabb dolgot a világon: a szeretetet. Ebben az időszakban nyílj meg, légy sugárzóan pozitív és állj készen a szeretet befogadására, illetve kimutatására. Ne csak másokat igyekezz jobban szeretni, hanem önmagadat is.

4. Tisztítsd meg a koronacsakrád!

Ez a csakra nagyban befolyásolja a szellemi és érzelmi képességeinket, ezért is fontos, hogy minden szennyezéstől megtisztítsuk. Meleg folyó vízzel tisztítsd meg a területet a következőket mondva: „A szívem nyitva áll, a szívem biztonságban van, mindent tisztán látok. Hiszek a megérzéseinkben és meglelem a belső erőmet és igazságomat egyaránt.”

5. Ne felejtsd el, mindannyian kapcsolatban állunk egymással

Úgy kezelj másokat, mintha a saját részedet képeznék, mert tulajdonképpen így is van. Ne felejts el kedvesnek lenni és hagyd, hogy a kölcsönös szeretet átjárja az elméd, tested és lelked.

6. Saját ritmusod szerint élj

Csakúgy, mint az Oroszlán csillagjegy, úgy az Oroszlán Kapuja is arra sürget, hogy legyünk önmagunk, és ne a társadalmi normák útvesztőiben vesszük el az a személyiséget, akik mindig is lenni akartunk. Itt az ideje, hogy felismert egyedi képességeidet, tehetségeidet és ezeket felhasználva új erőre kapj.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top