Kuriózum6 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha találkozol az ikerlángoddal!

6 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha találkozol az ikerlángoddal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ikerláng esetében nem párkapcsolatról beszélünk, hanem egy mérhetetlenül szoros, és különleges emberi kötelékről. Ha találkozol az ikerlángoddal, tudni fogod biztosan, hogy ő az.

Képzelj el egy olyan szobát, amelyben két tükröt helyezel egymás elé, és ezek kiegészítő reflexiójában szemléled a világot. Ez az, amit úgy is szoktak emlegetni, hogy egymás szemében tükröződik a valóság. A szoba te vagy, és a két ikerláng összessége adja a valóságot. Ebből a kapcsolatból olyan dolgok tárulnak fel, melyeket eddig nem is sejtettél magadról.

Ha találkozol az ikerlángoddal az alábbi fontos dolgokat tapasztalhatod meg.

1. Nincs szükséged visszaigazolásra, és megerősítésre.

Az ikerláng-kapcsolatod egy teljesen más szinten van, szavak nélkül is érzitek, és értitek egymást. Megtanulsz figyelni a belső hangodra, bízni az érzéseidben.

2. A szeretet ereje.

Olyan erős kapcsolat van köztetek, hogy senki, és semmi nem tud elszakítani egymástól. A lélek szoros köteléke tart össze titeket, túlmutat a földi határokon.

3. Rátalálsz önmagadra.

Az ikerlángod segít abban, hogy felfedezd azt, ki is vagy valójában. Olyan belső tulajdonságaidat ismered meg, amelyekre eddig nem gondoltál.

4. Több figyelmet fordítasz a lelki életedre, elkezdesz foglalkozni önmagaddal.

Jobban értékeled a kis dolgokat, egy belső utazáson veszel részt, melynek megtanulod minden percét tudatosan élvezni. Sokkal összetettebb, és koncentráltabb leszel.

5. Pozitív változásokon mész keresztül.

Sokkal optimistább leszel, az életben a jó dolgokat veszed észre elsőként. Optimista beállítottságú emberek vesznek körül, sokkal több jó történik veled egy ideje, mint eddig valaha az életedben.

6. Meg fogod érteni a múltban történt negatív eseményeket, rájössz, hogy minek, milyen szerepe volt az életedben.

Nem hasonlítod többé az életed másokhoz, többé nem panaszkodsz, és nem befolyásolnak a múlt eseményei. Levonod a tanulságot, és elfogadsz mindent úgy, ahogy van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek