Kuriózum6 dolog, amit a középkorú házaspárok megtehetnek, hogy különleges legyen a Valentin...

6 dolog, amit a középkorú házaspárok megtehetnek, hogy különleges legyen a Valentin napjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha hosszú ideje élsz házasságban, tudod, hogy mekkora biztonságot jelent ez a kötelék. Azonban a számos pozitív vonzaton túl, valljuk be, egy idő után a monotonitás következtében kicsit megszűnik a varázs.

Ha az szeretnéd, hogy újra varázslatos és izgalmakkal teli legyen a Valentin napod, próbáld ki az alábbi praktikákat.

1. Szervezd meg az “első” randit

Emlékezz csak vissza arra, mikor vacsorázni voltatok, moziba mentetek az első randin. Szervezd meg újra, hogy egy kellemes estét töltsetek együtt, ha csak lehet ugyanazon a helyszínen. Nevessetek azon, hogy milyen zavarban is voltatok akkor, és milyen messzire jutottatok az évek során.

2. Utazzatok el oda, ahová mindig is szerettetek volna

Mindenkinek van egy “majd egyszer” listája. Vedd számba, hogy melyek azok a helyek, ahová mindketten szívesen elutaznátok, és gyorsan vásárolj egy repülőjegyet. Ennél romantikusabb Valentin nap nincs is.

3. Kellemes időtöltés mindkettőtök számára

Ezen a napon csak olyan dolgot csináljatok, amely mindkettőtök számára kellemes: nézzetek romantikus filmet, sétáljatok, főzzetek valami finomat, menjetek el étterembe, vagy menjetek el sziklát mászni. A lényeg, hogy ma egy régi vágyatok teljesüljön, ami akár az is lehet, hogy az ágyban fogyasztjátok el a reggelit.

4. Olvassátok fel a házassági fogadalmat újra egymásnak

Az esküvői képek, a régi esküvői videó, és a házassági fogadalom egészen biztosan valamelyik fiókban porosodik. Keresd elő ezt a “szerelem fiókot”, elevenítsétek fel a legszebb pillanatokat, és olvassátok fel egymásnak újra a házassági fogadalmatokat.

5. Ünnepeljetek a családdal

Az évek bizony elteltek, és már nem csak ketten vagytok, hanem bővült a család. Ünnepeljétek meg a számotokra legfontosabb emberekkel a Valentin napot, mutassátok meg, hogy mennyire fontosak vagytok még mindig egymásnak. Állítsatok össze egy rövid filmet a legszebb szerelmes pillanataitokról, amikor felhőtlenül boldogok voltatok, és nézzétek meg közösen.

6. Próbáljatok ki valami olyat, amit eddig nem mertetek megtenni

Nem számít milyen régóta vagytok együtt, akkor is van valami teljesen új, amit ki szeretnétek próbálni. Menjetek el wellnessezni, kínai étterembe, de ha elég bátrak vagytok, a bungee jumpingot is kipróbálhatjátok. A lényeg, hogy szakadjatok ki a rutinos hétköznapokból, ünnepeljétek a pillanat örömét. Soha nincs késő, az élet tele van számtalan lehetőséggel és szépséggel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek