Kuriózum6 dolog, ami miatt egy férfi képes szerelembe esni!

6 dolog, ami miatt egy férfi képes szerelembe esni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vajon mi okozza a férfiaknál a szerelembeesést? Világszerte nők milliói keresik erre az igencsak égető kérdésre a választ, ám nehéz pontosan meghatározni mi váltja ki a férfiakból a szerelmet.

6 dolog, ami miatt egy férfi képes szerelembe esni!

A közhiedelem szerint egy nő teljesen másképp esik szerelembe, mint egy férfi, mások a prioritások, mások az ízlések, igények, vágyak. Ám most szakértők segítségével összegyűjtöttük azt a 6 okot, ami miatt még a legmakacsabb férfit is magával ragadja Ámor-nyila.

1. Mindent imád a kiszemelt nőben

Néha egy férfit képes magával ragadni mindaz amit, egy nő nyújthat. Amikor minden részlet a helyén van, akkor a férfiak képesek teljesen elveszteni a józan eszüket. Egy társkereső oldal igazgatója szerint egy idő után a férfi érzelmei felülkerekednek a logikán, és lassacskán már másra se tud gondolni, mint a nőre.

2. Boldoggá akarja tenni a nőt

Amikor egy férfi úgy érzi, hogy képes hozzájárulni egy nő boldogságához, könnyebben szerelembe esik. Ami a szerelmet és a szeretetet illeti, a nők és a férfiak ugyanazokat a dolgokat keresik az ellentétes nemben. A közös örömszerzés pedig egy olyan köteléket alakít ki a férfiakban, ami egyenes utat jelent a szerelem felé.

3. Nem tart attól, hogy őt is viszont szeretik

Már régóta él egy olyan teória a nők fejében, miszerint minél jobban megjátsszuk a kemény nőt, az annál jobban vonzza a férfiakat. Ez viszont nem igaz. A férfiak a szeretetre nyitott nőket keresik, sőt, különösen az olyan hölgyekhez vonzódnak igazán, akik pontosan tudják milyen társra vágynak és a saját értékeikkel is tisztában vannak. Azok a nők pedig, akik játsszák a törhetetlent, egy idő után unalmassá válnak a férfiak szemében.

6 dolog, ami miatt egy férfi képes szerelembe esni!

4. Az érzés, amit kivált belőlük a nő

Tulajdonképpen nagyrészt amiatt az érzés miatt esik a legtöbb férfi szerelembe, amit a hölgy vált ki belőlük, mikor együtt töltik idejüket. Ha nyugodtság és öröm övezi az együtt töltött időt, akkor a férfi könnyebben nyílik meg és könnyebben mer szerelembe esni.

5. A nő világszemlélete

Azok a nők érdekesek a pasik számára, akik lendülettel és lelkesedéssel viszonyulnak a világ dolgaihoz. Olyan nőkhöz vonzódnak inkább, akik nem félnek új dolgokat kipróbálni, tapasztalni, idegen helyekre utazni. Talán az energikusság a legvonzóbb női tulajdonság egy férfi számára.

6. Sokkal céltudatosabbá válik a nő mellett

A férfiak szeretik céltudatos és szenvedélyes emberekkel körülvenni magukat, mert ez ösztönzőleg hat rájuk, nincs ez másként a szerelmi életük terén sem. Ha rátalál egy olyan nőre, akivel ötleteit, terveit megvitathatja, ráadásul építő tanáccsal is ellátja az adott nő, az továbberősíti a férfiban a szerelem érzetét.

A férfiak működését megérteni nem könnyű, ám ezen pontokat áttekintve lehet, hogy mégiscsak ki tudjuk ismerni magunkat a férfiak szerelmi világában, hiszen ők sem várnak el lehetetlen dolgokat a gyengébbik nemtől.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek