Horoszkóp6 csillagjegy, akinek túlzottan nagyok az elvárásai!

6 csillagjegy, akinek túlzottan nagyok az elvárásai!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan úgy gondoljuk, hogy ha mi magunknak nincsenek nagy elvárásaink önmagunkkal szemben, akkor mit is várhat el tőlünk a környezetünk? Szeretnénk, ha mindig minden a terveink szerint alakulna, amiért azonban sok esetben rá kell dolgoznunk. Azonban ha az elvárások mindig nagyok, akkor sok kudarcélmény és frusztráció is érhet bennünket.

6 csillagjegy, akinek túlzottan nagyok az elvárásai!

Az ideális az lenne, hogy saját személyiségünk értékét ismerve, legyünk tisztában azzal, hogy mit érdemlünk, de ugyanakkor legyünk készek bizonyos kompromisszumokra is. Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, amelyek túl nagy elvárásokkal rendelkeznek, és ezzel együtt gyakori csalódásoknak teszik ki magukat!

A Szűznél senki nem rendelkezik nagyobb elvárásokkal. Lelkiismeretes személyiségek, akikre környezetük mindig számíthat. Ha azonban ők kérnek meg valakit szívességre, szinte bizonyos, hogy a fejükben már abban a pillanatban megvan az adott cselekvés végrehajtásának ideális terve. Ennélfogva, ha a dolgok nem ezen terv szerint alakulnak, máris csalódás éri őket, hiszen figyelmük kiterjed a legapróbb részletekre is.

Az Ikrek szintén nagy elvárásokkal rendelkeznek, ugyanakkor azonban képesek némelyek feladására is. Cinikusak és ennek hangot is adnak, ha valami nem az elvárásoknak megfelelően sikerült. Ami a szerelmi kapcsolatukat illeti, az Ikreknek hosszú listája van az szakítás okairól, és nem szívesen folytatnak tárgyalásokat e tekintetben.

Okos emberek, és ennek tudatában is vannak, mint ahogyan annak is, hogy a túl magas elvárások kevesebb esélyt jelentenek az ideális partner megtalálásában. Ha viszont igyekeznek normális szinten tartani elvárásaikat, akkor lehet, hogy boldogabbak lesznek.

Az Oroszlán mindenből a legjobbra törekszik. Karizmatikus és ragyogó személyiségüknek megfelelően elvárják, hogy környezetük egyfajta királyi bánásmódba részesítse őket. Ennek hiányában gyakorta csalódás éri őket, de utolsó percig képesek hinni elvárásaik megvalósulásában.

A Mérleg romantikus alkatából kifolyóan hamar elbizonytalanodik, ha kapcsolata nem a filmekből ismert „happy and” szerint alakul. Úgy érzi, hogy Ő megérdemli az ehhez hasonló mesebeli szerelmi kapcsolatokat, de mivel ezek az elvárásai magasak, ezért soha nem képes őszintén örülni a partnerének.

A Bika szereti abban a tudatban ringatni magát, hogy az emberek mindig azt teszik, amit Ők mondanak. Gyakran teszik próbára a környezetükben lévő embereket, hogy lássák, kiérdemlik-e az Ők barátságukat! Türelmesek és nem veszítik el hamar a reményt a nagy elvárásaik ellenére sem.

A Bak mindig azt szeretné, hogy környezetében megbízható és lelkiismeretes emberek legyenek, ezért nem meglepő, ha egyszerűen megválnak azon emberek társaságától, akik nem felelnek meg ezeknek az elvárásoknak. Ugyanakkor, ha a Bak ígéretet tesz valakinek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mindent megtesz ennek érdekében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek