Kuriózum5 titok az asztrológiából, amit neked is ismerned kell

5 titok az asztrológiából, amit neked is ismerned kell

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Érdekel az asztrológia? Ezekről a titkokról neked is tudnod kell!

Az asztrológiai jelenségek, ezoterikus események sokszor eléggé bonyolultak tudnak lenni. A helyes értelmezésükhöz “szaktudásra” van szükség. Most következzen 5 olyan titok, amit ha megismersz, akkor tisztában leszel az életcéloddal!

1. Kezdj mindent elölről Újhold idején

Mikor a Hold új ciklusba kezd, akkor fogj te is neki valami fontosnak. Készíts terveket, légy bátor, hogy egy nap megvalósítsd az álmaidat. Ez az időszak jó alkalom arra is, hogy felhagyj a rossz szokásaiddal.

2. Menj el fodrászhoz Telihold idején

Ha Teliholdkor levágatod a hajad, akkor könnyebben fog regenerálódni, így pár hét múlva erősebb, egészségesebb és dúsabb lesz a frizurád.

3. Ne vásárolj nagy dolgokat, ha a Merkúr retrográd mozgásban van

Légy elővigyázatos, ha a Merkúr retrográd mozgásban van, figyelj oda a kommunikációdra, mert félreértések keletkezhetnek. Ugyanakkor nem érdemes fontos üzleteket kötni, drága vagyontárgyakat vásárolni, mert ilyenkor nagyobb az esélye az átveréseknek, csalásoknak.

4. Ne hozz fontos döntéseket Hold-, vagy Napfogyatkozások idején

Fontos eseményeket ne tervezz az említett égi jelenségek idejére, mert könnyedén akadályokba ütközhetsz. Így a legjobb, ha semmi fontos dolgot nem időzítesz ezekre az időpontokra.

5. Ha hullócsillagot látsz, kívánj valamit

A néphiedelem úgy tartja, hogy ha lehull egy csillag az égről, akkor valaki meghal. Az asztrológusok szerint viszont a hullócsillagnak kívánságteljesítő ereje van, ezért érdemes kívánni valamit.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek