Horoszkóp5 kegyetlenül őszinte csillagjegy, akik kimondják az igazat, nem csak azt, amit...

5 kegyetlenül őszinte csillagjegy, akik kimondják az igazat, nem csak azt, amit hallani akarsz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezek a csillagjegyek mind feltétel nélkül hisznek az őszinteség erejében, még akkor is, ha ez jelentősen megnehezíti a dolgukat.

Több vitájuk van a szeretteikkel, hajlamosak kimondani az igazságot, még akkor is, ha az kárt okoz nekik, és az is előfordulhat, hogy nem sok barátjuk van emiatt. De természetüknél fogva őszinték mind önmagukhoz, mind másokhoz.

Még akkor sem folyamodnak csaláshoz és trükközéshez, ha az súlyos veszélytől menthetné meg őket, ezért, ha ezekkel a csillagjegyekkel barátkozol, vagy velük élsz párkapcsolatban, mindig biztos lehetsz abban, hogy kimondják a véleményüket, és ezáltal te is tisztábban láthatod a hibáidat, hiányosságaidat, és dolgozhatsz azokon, hogy jobb emberré válj.

Vannak pillanatok, amikor úgy érzed, megerősítésre van szükséged, de az őszinte barátok mindig az igazat mondják neked, még akkor is, ha az nem hangzik túl hízelgően. Hosszú távon azonban rájöhetsz, hogy az őszinteség sokkal fontosabb, mint az érvényesítés.

Ezek az emberek ugyanakkor másoktól is elvárják az őszinteséget, ami azt jelenti, hogy mellettük te is jobb, őszintébb ember leszel. Az őszinteséghez hatalmas bátorságra van szükség, és ez nem mindenkiben van meg, ezért az ilyen emberek meglehetősen ritkák.

A következő 5 csillagjegy számára azonban az őszinteség nem csupán egy lehetőség, hanem alapvető életforma.

Nyilas

A Nyilasok a legőszintébb emberek közé tartoznak, akiknek a hazugság az utolsó dolog, ami eszükbe jut. Nem tartod vissza a gondolataidat és a véleményedet, és szeretsz nyíltan beszélni magadról a környezetedben élőkkel.

Bár a gyengédségedről vagy ismert, ha őszinteségről van szó, nem szereted szépíteni a dolgokat, és nem kerülgeted a forró kását. De ez nem jelenti azt, hogy szándékosan megbántanál embereket. Egyszerűen csak a legjobbat akarod kihozni belőlük, és a hazugság nem természetes a számodra. Így sokszor arrogánsnak és durvának tűnhetsz, és nem mindenki értékeli keresetlen őszinteségedet.

Amíg azonban tudod, hogy az őszinteség valóban a legjobb módszer, addig mindig a megfelelő emberek lesznek körülötted, akik értékelik a hiteles embereket és kapcsolatokat.

Kos

Őszinteséged és bájod az elképzelhető legjobb baráttá tesznek téged. Nagyszerű kommunikációs készséggel bírsz, és tudod, hogy kell bemutatni az igazságot. A stílusod megnyugtató és vigasztaló, és tudod, hogy közöld az emberekkel, mit kellene tenniük.

Néha azonban hajlamos vagy megosztani a gondolataidat és a véleményedet akkor is, ha senki nem kért rá, és nem örül ennek. Ez a tulajdonságod bizonyos helyzetekben áldásos lehet, de máskor komoly problémákat okozhat, különösen a kapcsolataidban, hiszen nem csak az őszinteség számít, de az is, mikor és hogy mondjuk ki az igazat.

Oroszlán

Az Oroszlánok rettenthetetlenek! Valószínűleg ezért van, hogy soha nem riadsz vissza attól, hogy kimondd az igazságot. Lehetséges, hogy egy kicsit túlzásba esel, ami a kommunikációt illeti, de nem próbálod meg eltitkolni az igazságot. Egy kapcsolatban azonban csak akkor mondod ki a teljes igazságot, ha erre kérnek.

Tudod, hogy eljöhet az ideje annak, hogy nyíltan szembe kelljen nézned a partnereddel, és akkor minden kérdésére őszintén válaszolsz. Általánosságban elmondható, hogy igyekszel átvenni az irányítást egy adott helyzetben, és tudod, hogy ez csak akkor lehetséges, ha őszinte vagy önmagadhoz és másokhoz is.

Rák

A Rákok visszafogottak és tartózkodóak, ezért általában diplomatikusak, de ha valaki elég közel kerül hozzájuk, megismerheti az őszinte oldalukat. A Rákok köztudottan szeretetteljes és érzékeny emberek, ezért, bár kimondod az igazat, nem akarod megbántani a másik embert, és mellette maradsz, hogy támogasd. Ezért lehet, hogy ezt az oldaladat csak olyan emberek előtt tudod felfedni, akikhez közel állsz, és nem vagy olyan kegyetlenül őszinte, mint a többi itt szereplő csillagjegy. De tisztában vagy az őszinteség fontosságával egy kapcsolatban és általában véve az életben.

Szűz

A Szüzek olyannyira őszinték tudnak lenni, hogy sokszor durvának és ítélkezőnek tűnhetnek. Ez a gyakorlatias csillagjegy nem hisz a szépítésben, még akkor sem, ha olyan kapcsolatokról vagy dolgokról van szó, amik fontosak a számára. Mindig távlatokban gondolkodsz, és te vagy az egyik legszilárdabb alapokra építő csillagjegy, de ez föld jegyként talán nem is meglepő.

Szilárdan megveted a lábadat, és kimondod az igazságot azoknak, akiknek hallaniuk kell, de ezt a legnagyobb gonddal teszed, hogy lehetőleg senkit ne bánts meg. Még ha az emberek kezdetben nehezen is fogadják el az igazságot, tudják, hogy az ő érdekeiket tartod szem előtt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek