Ha azt szeretnéd, hogy jobb legyen az életed, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehess, tartsd be az alábbi tanácsokat. Meglátod, egy kis idő múlva az egész életed átalakul!

1. Figyelj, hogy mikor érkezik el a legmegfelelőbb pillanat a csatáid megvívására!

Figyelj befelé, tanuld meg meghallani a lelked szavát. Érezni fogod, hogy mikor jött el az ideje a kockázatvállalásnak, melyik az a legmegfelelőbb pillanat, amikor érdemes elindulnod. Ha készen állsz, nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, a csatát könnyen megnyered. A megfelelő pillanatban bármilyen akadályt le tudsz küzdeni.

2. Ne foglalkozz a bosszúállással! Súlyos következményeket vonhat maga után!

Hagyd a dolgokat a maguk rendjén, soha ne forralj bosszút és ne fitogtasd az igazságot. A karma törvényei szerint minden cselekedet egyforma értékű, ha bosszút állsz valakin, ugyanaz a büntetés vár rád is, mint a “bűnösre”. Nem létezik egyfajta igazság, de nem is te vagy az, aki igazságot kell hirdessen.

3. A legnagyobb büntetés, hogy megbocsáss magadnak, és éld tovább az életed!

Ha valami nagy hibát követsz el, a legnehezebb az, hogy megbocsáss magadnak, és könnyű szívvel éld tovább az életed. Hagyd a múltban a problémákat, és élvezd a jelen minden pillanatát. Érezni fogod, amint a lelked energiája megváltozik.

4. Hagyd, hogy a karmád szerint történjen minden

A karma törvényei szerint a kerék körbe forog. Miért nem tudod hagyni, hogy a dolgok a maguk rendje szerint történjenek? Hihetetlenül jó és nyugodt érzés elfogadni azt, hogy az Univerzum energiái irányítják az életed. Higgy a karmádban, és látni fogod, hogy a dolgok körforgása mennyire tökéletes.

5. Amikor a karma utolér, nincs menekvés

A sors elől nincs menekvés, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Úgy tűnik, hogy ártatlan, becsületes emberek szenvednek ok nélkül sokszor, de nem tudhatod, hogy mit tettek az előző életükben. Soha nem ússzuk meg, mindig azt kapjuk, ami kijár nekünk, éppen ezért fontos, hogy miként éljük a jelenünket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.