Lélektár5 jel, ami arra utal, hogy karmikus adósságod van!

5 jel, ami arra utal, hogy karmikus adósságod van!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karma a születésünk előtti életünkhöz, vagyis az előző életünkhöz kapcsolódik, és nem feltétlenül negatív jelentésű. Azon az elven alapszik, hogy mindannyiunknak van egyfajta energetikai adóssága az Univerzum felé, amit vissza kell fizetni.

A numerológia szerint a karmikus adósság az Univerzum és a természet ciklikusságával, a születési és újjászületési ciklussal van összefüggésben.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy karmikus adósságod van, és vissza kell fizetned!

1. Gyakran kerülsz olyan helyzetekbe, amelyek elgondolkodtatnak

Ha ezzel szembesülsz, azt jelentheti, hogy éppen ebben a jelenlegi életedben vagy önmagaddal szemben halmozod fel az adósságokat. Próbálj meg tanulni minden leckéből, amit az Univerzum ad neked, és gondolj arra, hogy minden okkal történik.

2. Úgy érzed, egy helyben toporogsz

Lehet, hogy az az érzésed, hogy az életed egy bizonyos pontján elakadtál, és nem tudsz előrelépni. Ez összefüggésbe hozható egy karmikus adóssággal, amelyet meg kell fizetned.

Hallgass az ösztöneidre, és megtudhatod, mit kell tenned a fejlődésed érdekében. Hallgass a szívedre, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyek megtisztítják szellemedet a karmikus adósság terhétől.

3. Úgy érzed, mókuskerékbe kerültél

A karmikus adósság másik jele, hogy mindig ugyanazokat a mintákat találod az életedben. Például előfordulhat, hogy mindig ugyanolyan típusú partnereket vonzol, vagy ugyanazok az ismétlődő pénzügyi problémáid. Ezek a minták karmikus adóssághoz köthetők.

Ennek a körnek a megszakításához azonosítanod kell azokat az okokat, amelyek ezekhez a helyzetekhez vezetnek. Lehet ez egy fejezet a múltadból, vagy akár egy családtagod múltjából is, amit transzgenerációsan örököltél. Ha megérted, hogy miért kerülsz egy bizonyos helyzetbe, akkor megtanulhatod elkerülni.

4. Karmikus kapcsolatod van

A karmikus kapcsolat gyakran lelkileg kielégítőnek és rendkívül erősnek tűnik, de ugyanakkor lehet mérgező és érzelmileg kimerítő. Ez azért történik, mert tartozásod van az adott személlyel szemben, meg kell tanulnod, hogy miért nem működik a kapcsolat.

5. Késztetést érzel arra, hogy gondoskodj bizonyos emberekről

A karma azt követeli meg, hogy bizonyos emberekről gondoskodj, hogy leródd az előző életedben önzésből vagy a megaláztatásból származó adósságodat.

A karmikus adósság törlesztése

Többféleképpen is megteheted ezt, például meditálhatsz, vagy szánj időt arra, hogy átgondold az életed. Gyakorolhatod a megbocsátást, terjeszd a szeretetet és kedvességet magad körül.

Egy másik módja annak, hogy visszafizesd a karmikus adósságot, ha a jó cselekedetekre koncentrálsz, az idődet és energiádat mások megsegítésére fordítod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek