LélektárA karmikus adósságszám megmutatja, hogy befolyásolja az előző életünk a jelenünket -...

A karmikus adósságszám megmutatja, hogy befolyásolja az előző életünk a jelenünket – Szerepel-e a képletedben ez a 4 szám?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet, hogy előző életedben teljesen más ember voltál. De az akkori döntéseid hatással lehetnek a mostani életedre is.

A születésnapod nemcsak az ünneplésről szól a családoddal és a barátaiddal, hanem mélyebb és különlegesebb jelentőséggel is bír. Sokat elárulhat arról, hogy ki vagy, merre tart a jövőd, sőt, még arról is, milyen ember voltál előző életedben.

A karma a cselekedetek következményeinek törvénye, mondhatni, azt kapjuk, amit megérdemlünk, amit mi magunk is adunk. Ennél azonban valójában sokkal többet jelent, magában foglalja azokat az életleckéket is, amelyeket meg kell tanulnunk ahhoz, hogy fejlődjünk és közelebb kerüljünk magasabb énünkhöz.

Úgy tartják, hogy a lelkünk a lényünk magja, de a testünk sokszor reinkarnálódik, hogy tovább fejlődjünk. Ahogy az evolúció útján haladunk, a lelkünk sokféle formát ölt a különböző életekben. Ugyanaz a lélek visszatér a földre, hogy új leckéket tanuljon, és mélyebb ismeretekre tegyen szert.

Néha az út során a lélek hibák, próbák és kísérletek által tanul. Ezeknek az összessége alkotja a karmikus adósságot. Ezek azok a tapasztalatok, amelyeket át kell élnünk ahhoz, hogy megtanuljuk a lelkünk számára fontos leckéket, és elérjük a tudatosság következő lépcsőfokát. A karmikus adósságszám elárulja, milyen tapasztalatokra számíthatunk.

A számmisztikában a karmikus adósságot a 13, 14, 16 és 19 számok jelzik. Ennek meghatározásához a névszámra és a születési számra is szükség van.

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Első lépésként ahhoz, hogy kiderüljön van karmikus adósságszámod előbb add össze a neved betűit, ha ékezetes neved van, akkor az ékezeteket ne vedd figyelembe, vedd az ékezet nélküli betűk megfelelőjét. Amennyiben A keresztneved vagy vezetékneved nem tartalmazza a karmikus adósságszámot, akkor add össze a két névből kapott számot. Ha így sem találtál 12, 14, 16 vagy 19-es számot, akkor a neved nem tartalmaz karmikus adósságszámot.

Példa:
Kiss Éva – Kiss: 2+9+1+1=13, Éva: 5+4+1=10 – Itt már a vezetéknévben megjelent a karmikus adósságszám. Amennyiben nem jelenik meg számolj tovább.

Ha így sem kaptál semmit, akkor második lépésben jöhet a születési éved.

1981. 09. 11.

Előbb add össze az évet, hónapot és napot.
1981= 19
09 = 9
11 = 2

Az évszámnál már megjelenik a karmikus adósságszám. Ha azonban ez nem történik meg, akkor add össze az összes kapott számot: 19+9+2=30. Az így kapott számot is add össze, ha nem jelenik meg a karmikus adósságszám. 3+0=3.

Ha valamelyik számításban megjelent a karmikus adósságszám, olvasd el a számhoz adódó leírást!

1. Ha a karmikus adósságszám 13

Ha ez a karmikus adósságszámod, előfordulhat, hogy állandóan keményen dolgozol azért, hogy teljesíts valamilyen célkitűzést, vagy megvalósítsd az álmaidat. Nyugtalanságot vagy „befejezetlenséget” érzel. Ami könnyen áramlik az életedbe, az kihívásnak tűnik, és gyakran figyelmeztetés nélkül merülnek fel akadályok.

Lehet, hogy gyakran látod magadat áldozati szerepben, és elmerülsz a negatív gondolatokban. Ennek néhány olyan döntésed lehet az oka, amit még egy előző életben hoztál meg. Lehet, hogy a harmónia és a béke helyett a mérhetetlen kontrollra és tökéletességre törekedtél, vagy nem voltál hajlandó az emberi kapcsolatokat a hatékonyság fölé helyezni, esetleg olyan dolgokon mentél keresztül, amelyek miatt állandóan tehetetlennek és magányosnak érezted magadat.

Van rá mód, hogy megfordítsd ezt a helyzetet. Minél inkább úgy döntesz, hogy bízol az életben és az energia természetes áramlásában, annál inkább kialakul benned a nyugalom érzése. Tanuld meg értékelni az élet egyszerű örömeit, és légy különösen hálás az egészségedért, és azért, hogy a szeretteid melletted vannak. Azt is meg kell tanulnod, hogy alakíts ki erős határokat, és mondj nemet, ha szükséges, így visszaveheted az irányítást az életed felett.

Ha felmerül egy akadály, tégy egy lépést hátra, és próbáld meghatározni, milyen lecke rejlik e mögött az újabb kihívás mögött. Minél inkább megérted, hogy a belső munka és az önfejlesztés határozza meg a külső sikert, annál inkább csökken az akadályok száma, és azt vonzod majd be az életedbe, amit valóban megérdemelsz.

2. Ha a karmikus adósságszám 14

Ha ez a karmikus adósságszámod, előfordulhat, hogy a mindennapi helyzetekben is rendkívül erőtlennek és tehetetlennek érzed magadat. Akár érzelmileg, akár fizikailag, folyamatosan az irányítás hiányának érzését tapasztalod az életedben. Ez elégedetlenséget és zavarodottságot okozhat. Hajlamos lehetsz függőségekbe menekülni ebből a káoszból.

Ez a karmikus adósság vagy abból adódhat, hogy egy korábbi életedben visszaéltél a hatalmaddal, vagy pedig nem rendelkezel elég önfegyelemmel ahhoz, hogy erőforrásaidat a személyes fejlődésed és gyarapodásod érdekében használd fel.

Ahhoz, hogy ez megváltozzon, el kell sajátítanod ezt a két képességet: a rugalmasságot és a koncentrációt. Meg kell tanulnod még érzelmileg instabil időkben is objektívnek lenni, és nem szabad hagynod, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek rajtad. Ugyanakkor meg kell tanulnod alkalmazkodni az emberekhez, helyzetekhez, a különböző kultúrákhoz és időkhöz. Ha a harmóniát választod a makacs hiedelmek helyett, és a tárgyilagos érvelést az érzelmi reakciók helyett, azzal semmissé teheted a karmikus adósságodat, és teljes mértékben kiélvezheted az életet.

3. Ha a karmikus adósságszám 16

Ha ez a karmikus adósságszámod, akkor krónikus magányt és szomorúságot érezhetsz, ami abból fakad, hogy még azok sem értenek meg, akik ismernek. Az is lehet, hogy azok közé tartozol, akik tehetségesek és sok lehetőséggel rendelkeznek, de valahogy olyan döntéseket hoznak, amelyek szabotálják a sikerüket, legyen szó akár karrierről, akár kapcsolatokról.

Ennek az az oka, hogy előző életedben vagy meglehetősen hiú és bizalmatlan voltál az emberekkel szemben, vagy pedig olyan sok fájdalmat éltél át, hogy ebben a mostani életedben tudatalatti szinten félsz kapcsolatokat teremteni.

Ezt az adósságot egy kicsit nehéz lehet leküzdeni, de ha elég időt szentelsz annak, hogy megfigyeld a reakcióidat, gondolataidat, érzéseidet és bizonytalanságaidat, akkor elég önismeretre tehetsz szert ahhoz, hogy áttörést érj el. Az együttérzés kifejlesztésének megtanulása kulcsfontosságú a karmikus adósság megszüntetéséhez. De ez nem csak a másokkal való együttérzést jelenti, hanem az önmagaddal való együttérzést is. Értsd meg, hogy bármit is látsz a külvilágban, az az önmagadról és a világról kialakított, mélyen gyökerező hiedelmek eredménye. Minél gyorsabban oldod fel ezeket az egészségtelen hiedelmeket és feltételezéseket, annál gyorsabban gyógyulhatsz.

4. Ha a karmikus adósságszám 19

Ha ez a karmikus adósságszámod, előfordulhat, hogy képtelen vagy elfogadni a segítséget, még akkor is, ha nagy szükséged lenne rá. Emiatt időnként egyedül érezheted magadat, ugyanakkor a büszkeséged, vagy az a meggyőződésed, hogy mindig függetlennek és erősnek kell lenned, nem hagyja, hogy bárki segítségét is elfogadd. Ennek több különböző tapasztalat is lehet az oka egy előző életből.

Lehet, hogy hihetetlen tehetséged volt, ami hatalmi pozícióba juttatott, ezt azonban kizárólag a saját javadra használtad. Ahhoz, hogy most változtass ezen a fájdalmon, meg kell tanulnod adni és kapni. De az is lehet, hogy annyiszor elárultak korábban, hogy már ebben az életedben is képtelen vagy megbízni az emberekben. Ebben az esetben meg kell tanulnod, hogy kapni ugyanolyan fontos, mint adni.

Nemcsak neked kell másokat szolgálnod, azt is meg kell tanulnod, hogy fogadd el a támogatást. Lehet, hogy nehéznek vagy szükségtelennek találod a másokkal való mély kapcsolatok kialakítását, de a lelked mélyén valójában pontosan erre vágysz. Amint megtanulsz bízni az emberekben, és egészséges egyensúlyt találsz a között, hogy kell szeretetet adni és kapni, a lelked megszabadul ettől a karmikus adósságtól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek