KuriózumSzámítsd ki a karmikus adósságod a születési időpontod alapján, és tudd meg,...

Számítsd ki a karmikus adósságod a születési időpontod alapján, és tudd meg, ki voltál az előző életedben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Senki nem tudja bizonyítani a lélek létezését, ellenben majdnem mindenki hisz a karmában. Sok életet meg kell élnünk, amíg megtanuljuk mindazokat az életleckéket, amelyeket tudnunk kell. Életünk során pedig cipeljük magunk után a karmikus adósságainkat.

A számmisztika hívői meg vannak győződve arról, hogy minden ember sorsa előre meg van írva, és ez a születési időpontjától függ. Ezt megismerve, megtudhatjuk saját karmikus adósságunkat is!

Ezt a következő képen számíthatjuk ki: pl., ha születésünk napja február 11, éve pedig 2001, akkor a karmikus számunkat így számolhatjuk: 11+2+2+1=16

De hogyan derítsünk fényt sorsunkra, ha már ismerjük a karmikus számunkat? Ehhez újra a számmisztikához fordulunk, amely magyarázatot ad az egyes karmikus számokra.

Első szint

Az ide tartozó emberek arra vannak predesztinálva, hogy általános földi dolgokkal foglalkozzanak. Minden arra irányuló igyekezetük, hogy megváltsák a világot, kudarcra van ítélve.

11. – Több mint bizonyos, hogy előző életedben egy gyilkosságot követtél el, vagy elárultad a szeretteidet. Sok akadály lesz az életed során, és nem lesz könnyű számodra megbízható embereket találni.

12. – Kegyes ármánykodó voltál, és most fizetned kell mindezért. Ne próbáld ezt folytatni. Kerüld a politikai szervezetekben való részvételt, mivel ez nem hoz számodra sikert. Nehézséged adódhat a családi életben, ami a kölcsönös tisztelet hiányából, és a veszekedésekből adódhat.

17. – Előző életedben szegény ember lehettél, sok rossz szokással. Most nem fogsz egyedül maradni, sőt az életed és a karriered szerencsével fog párosulni.

Második szint

Ezek az emberek méltón válnak követhető modellekké, ezért nagyobb figyelmet kell fordítaniuk saját fizikai és intellektuális képességeik fejlesztésére.

20. – Előző életedben gazdag voltál, de nem becsületes módon szerezted azt. Most fejlesztened kell az emberiség iránt érzett szeretetedet és igyekezned kell megállni a helyed az élet viharaiban.

21. – Valamikor sokat dolgoztál, és mindvégig hűséges maradtál életed nőjéhez. Jó karmád van, és ugyanakkor szerencséd is az üzleti életben. Ritkán lazítasz, de ha ezt sikerülne gyakrabban megtenned, sokkal nagyobb sikereket is elérhetnél.

22. – Előző életedben egy boldogtalan asszony voltál a munkahelyeden és gyakran loptál is. Most a jóság és a hiszékenység jellemez, amelyet mások kihasználnak. Légy óvatos!

23. – A múltban egy szép hölgy voltál, de magányos. Most a sors kegyes hozzád, és kitűnő karriert futhatsz be, ha kellően szorgalmas leszel.

24. – Előző életedben a művészetet tanulmányoztad és egy jelentős család tagja voltál. Ha nem teszel rosszat, életed könnyű lesz és boldog.

25. – Nemesi vérből származtál, és kényszerítettek a házasságra. Mostanra tanulhattál a hibádból, hogy újra ne kövesd el azokat.

26. – A múltban egy híres orvos voltál, aki fatális tévedéseket okozott, ezért a jelenben sok csalódáson kell keresztülmenned. A környezeted megpróbál becsapni, úgy, hogy légy résen!

27. – A tudományt képviselted, de nem voltak sikereid. Házasságod ellenben boldog volt. Most az üzletben szegődik melléd a szerencse, mivel sokat dolgozol és értelmi szinted is kimagasló.

28. – A múltban saját magad vetettél véget az életednek egy számodra fontos személy miatt. Most nagyon zaklatott az életed, mivel nem csak a társadalommal kerülsz szembe, hanem mindenkivel, aki az utadba kerül.

29. – A régmúlt időben egy tisztességtelen üzletember voltál, ezért most megpróbáltatás vár reád. Csak tisztességtelen emberekkel hoz most össze a sors. Próbáld megtalálni életed párját, mert hanem örök egyedüllét lesz a sorsod.

Harmadik szint

E szint képviselői arra vannak ítélve, hogy másokat oktassanak, megosztva velük saját tudásukat és tapasztalataikat. Ezért nagyon sok időt kell tölteniük önmaguk tovább fejlesztésével és személyiségük fejlesztésével.

30. – Az előző életedben egy komoly függőségben szenvedtél, miközben egy kreatív foglalkozás képviselője voltál. Most boldogságod saját magadtól függ, ezért ne csak önmagadra, hanem másokra is gondolj.

31. – A múltban színész vagy énekes voltál, most pedig egy közismert ember válhat belőled. Magánéletedben azonban ne számíts a boldogságra.

32. – Nagy utazó voltál, aki soha nem alapított családot. Most egy ragyogó karrierre van kilátás. Sok barátod lesz, de ne oszd meg velük a jövőre vonatkozó terveidet, mert nem lesz szerencséd.

34. – Egy nagy harcos voltál, aki a csata mezején halt meg, anélkül, hogy családja lehetett volna. Most 35 éves korodig sok nehézséggel kell szembenézned, de utána minden jóra fordul. Anyagilag sikerül megalapoznod magad.

35. – Előző életedben egy díva lehettél, de ugyanakkor nagyon boldogtalan is. Most elárulnak az üzleti partnereid. A családodban előfordulhatnak függőségi problémák. Igyekezz ne adni kölcsönt másoknak, mert nagy valószínűséggel soha nem kapod vissza.

36. – A múltban fegyenc vagy börtönőr lehettél. Most mindent magadnak kell megteremtened, és ne várj senkitől segítséget. Ha ügyes vagy, szép karriert építhetsz magad számára.

37. – Egy szerető anya, és kitűnő háziasszony voltál előző életedben, így most nincsen karmikus adósságod. Boldogságban és szerető párkapcsolatban lesz részed, valamint sok barátban.

38. – Egy messzi faluban éltél hajdanán, és földműveléssel foglalkoztál. Most sok akadály kerül az utadba, valamint bizonytalan barátok és üzleti nehézségek.

39. – Egy szélhámos szerencsejátékos voltál, akire mindig rámosolygott a szerencse. Most kitűnő intelligenciával, de ugyanakkor gyenge egészségi állapottal rendelkezel.

Negyedik szint

Rendkívüli szerep hárul ezekre az emberekre, mivel spirituális vezetőkké és mentorokká kell válniuk jelen életükben. Ismereteiket kell megosszák másokkal az Univerzumról, és az élet értelméről.

40. – Irodalmi téren voltál sikeres a múltban, no meg a szerelmi kapcsolataidban. Most kevésbé vagy szerencsés, problémáid lesznek a körülötted élő emberekkel, és a pénzzel is. Mindezt nagymértékű egoizmusodnak köszönheted.

41. – Vonzó nő lévén a múltban, sok férfi fejét sikerült elcsavarnod. Most a társadalmi sikereidnek örvendhetsz, de a dicsekvési vágyad számos problémát okoz számodra.

42. – Egy kedves férfi voltál valaha, aki szerette az ünnepeket és az összejöveteleket. Ezért sok verést kaptál a párodtól. Most számíthatsz az üzleti sikerekre, viszont a párkapcsolat terén problémák léphetnek fel.

43. – A múltban kivégeztek téged. Most ezekért a bűnökért fogsz bűnhődni. Sok nehézségben lesz részed. Minél több jót teszel, annál hamarabb szabadulsz a rossz karmádtól.

44. – A múltban megcsalt a feleséged, és nagyon szeretted költeni a pénz fölösleges dolgokra. Most te lehetsz az áruló a kapcsolatotokban, de ez csak bajt és kellemetlenséget okoz majd számodra. Kitűnő megérzésekkel rendelkezel.

45. – Kétes híred volt a múltban, annak ellenére, hogy jó akaratú és szimpatikus személyiség voltál. Mostani életed nem lesz könnyű, de ez a befektetett munkádtól, és az akaraterődtől függ. Kellő akarattal ugyanis mindent elérhetsz a jelen életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek