Míg egyesek inkább a kényelmi zónájukban maradnak, mások jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy kivívják a környezetükben élők figyelmét.

Egy olyan személy számára, aki mások figyelmére vágyik, a társadalmi érvényesülés igénye napról napra növekszik, és valósággal elérendő céllá válhat.

Persze nem baj az, ha szeretnél egy kis figyelmet kapni, de arra azért vigyáznod kell, milyen formában történik ez. Azt például biztosan nem szeretnéd, hogy a környezetedben élők az életed kellemetlen pillanatairól beszéljenek. Ugyanakkor az extrovertált emberek sokszor másokat is megpróbálnak kimozdítani a komfort zónájukból.

Az alábbiakban felsoroljuk azt az 5 csillagjegyek, aki imád a figyelem középpontjában lenni.

1. Kos

A Kos nőnek rendkívüli önbizalma van. Nehéz nem azonnal észrevenni, ha besétál valahová, mert pontosan tudja, hogy hívja fel magára a figyelmet. Nincs szüksége mások jóváhagyására, de szereti, ha körülveszik az emberek.

2. Ikrek

Az Ikrek jegyében született nők bárkivel képesek összebarátkozni. Nagyon könnyen alkalmazkodnak az új társadalmi helyzetekhez, és mindig javítanak a hangulatodon, ha rossz napod lenne. Szeretik megosztani a tapasztalataikat, és úgy vélik, hogy mások sokat tanulhatnak azokból.

3. Oroszlán

Természetesen az Oroszlán nő sem hiányozhat erről a listáról. Elképesztő személyisége van, és képes bárkit meghódítani, akár már az első találkozás alkalmával is. Hajlamos rá, hogy minden lehetséges eszközzel felhívja magára a figyelmet, így kissé kényelmetlen helyzetekre is számíthatsz a jelenlétében.

4. Skorpió

A Skorpió nő szeretné, ha mások jó véleménnyel lennének róla. Társaságkedvelő, és ha egyszer megismerkedsz vele, biztosan egész életedben emlékezni fogsz rá, mert pontosan tudja, hogy kell lekötni a figyelmedet, akár a humorérzékével, akár a rejtélyes természetével.

5. Nyilas

A Nyilas nő tele van életerővel, és olyan emberekkel veszi körül magát, akik mindig új élményekre vágynak. Extrovertált, bármilyen témáról képes nyíltan beszélni, a barátai pedig nyugodt, laza életmódjáért tisztelik és kedvelik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.