Kuriózum4 módszer, amivel magadhoz vonzhatod a pénzenergiát

4 módszer, amivel magadhoz vonzhatod a pénzenergiát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Légy gazdag! Így vonzhatod magadhoz a pénzenergiát!

Ha azt gondolod, hogy neked soha nem lesz elegendő pénzed, akkor nagyon tévedsz. Mindenkinek ugyanannyi esélye van arra, hogy gazdag legyen, ám ezért tenni is kell, nemcsak fizikailag, de spirituálisan is.

Az emberi testen 7 csakra van, és mindeniknek megvan a sajátos színe. A vörös a test alapját, vagyis a gyökércsakrát jelképezi, ez felelős a biztonságérzetért, a stabilitásért, és az anyagi jólétért. Nem mindig a kőkemény munka a gazdagság alapja, van néhány olyan spirituális praktika, mely segítségével könnyen több pénzt vonzhatsz be az életedbe.

Pénz-piramis

Fogj egy bankjegyet, és hajtogasd piramis formába, majd tedd a pénztárcádba. Mindig legyen nálad ez a szerencsehozó bankjegy. Ezzel a módszerrel sokkal több pénzt fogsz bevonzani az életedbe.

Zöld gyertya

Ezt a rituálét egy szerdai napon 22.00-12.00 óra között kell elvégezned. Egy zöld színű gyertyára lesz szükséged, a zöld a termékenységet és a gyarapodást jelképezi. Gyújtsd meg a gyertyát, és tegyél alá egy olyan bankjegyet, amire vágysz. Gyújtsd meg ezt a gyertyát minden szerdán, egészen addig, míg el nem fogy teljesen. Az idősek úgy tartják, hogy “a gyertya égeti a pénzt”, vagyis megszerzi, bevonzza azt.

Durva só

Tölts meg egy kis vászon tasakot durva sóval, és tedd a ház egy központi részére. A régi szokás szerint a durva só szerencsét és gazdagságot hoz a ház lakóira.

Zöld gyűrű a kisujjon

Mivel a zöld a gazdagság és a gyarapodás színe, ajánlott a kisujjon egy zöld köves gyűrűt viselni, hiszen szerencsét hoz az anyagiak terén. A nők mindig a bal kezük kisujjára, a férfiak pedig a jobb kezük kisujjára húzzák a zöld köves gyűrűt. A hüvelykujjon soha, semmilyen körülmények között ne viselj gyűrűt, mert anyagi veszteségben lesz részed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek