Kuriózum4 lépés ahhoz, hogy a 2019-es éved olyan legyen, amilyenről mindig is...

4 lépés ahhoz, hogy a 2019-es éved olyan legyen, amilyenről mindig is álmodtál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mit szeretnél, milyen legyen a jövő éved?

4 lépés ahhoz, hogy a 2019-es éved olyan legyen, amilyenről mindig is álmodtál!

Képzeld el, és alkosd meg magadnak a boldogságot, a kiegyensúlyozottságot, a gazdagságot, a szerelmet, a harmóniát, a gyermekáldást, vagy bármit, amire nagyon vágysz.

Most megmutatjuk, hogy teremtheted meg a saját valóságod!

1. A szándék megfogalmazása

A lehető legegyszerűbben kell megfogalmazni, de úgy, hogy mégis minden apró részlet benne legyen. A siker garantált, ha a szándék szívből jövő, és összhangban van életed céljával. Fontos, hogy elhidd, hogy megérdemled azt, amire vágysz. Azt mondják, hogy a beteljesülés ideje nem tőled függ, viszont ajánlott mégis egy időpontot megadni, hogy meddig szeretnéd, hogy teljesüljön a kívánságod.

2. Elképzelés

Csukd be a szemed, és képzeld el azt, amit olyan nagyon szeretnél. Éld át, add át magad annak a valóságnak, mintha már a tied lenne, érezd, hogy megvalósult. Ha egy vágy nagyon erős, és a szíved mélyéről érkezik, akkor elegendő az is, ha csak egyszer jeleníted meg.

3. Érezd

A legfontosabb, hogy érezd át azt, amit szeretnél. Érezd az illatát, a tapintását, a hatását, magát a helyzetet, fordulj felé pozitív gondolatokkal, érzésekkel. Légy elégedett, adj hálát, és örülj, hogy teljesült a legnagyobb álmod, még, ha egyelőre csak gondolatban is. Érezd a hálát a lelkedben, hagyd, hogy kicsorduljon az örömkönnyed.

4. Engedd el!

Bízz a Univerzum erejében, hagyd rá a dolgot, ne stresszelj. Te elküldted a kérésed, az Univerzum pedig teljesíteni fogja, nem a te dolgod, hogy a megoldások miatt görcsölj. Légy türelmes, és közben élvezd az életet! Minél jobban átadod magad az öröm érzésének, annál több elégedett pillanatot vonzol be az életedbe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek