4 lépés ahhoz, hogy a 2019-es éved olyan legyen, amilyenről mindig is álmodtál!

Mit szeretnél, milyen legyen a jövő éved?

4 lépés ahhoz, hogy a 2019-es éved olyan legyen, amilyenről mindig is álmodtál!

Képzeld el, és alkosd meg magadnak a boldogságot, a kiegyensúlyozottságot, a gazdagságot, a szerelmet, a harmóniát, a gyermekáldást, vagy bármit, amire nagyon vágysz.

Most megmutatjuk, hogy teremtheted meg a saját valóságod!

1. A szándék megfogalmazása

A lehető legegyszerűbben kell megfogalmazni, de úgy, hogy mégis minden apró részlet benne legyen. A siker garantált, ha a szándék szívből jövő, és összhangban van életed céljával. Fontos, hogy elhidd, hogy megérdemled azt, amire vágysz. Azt mondják, hogy a beteljesülés ideje nem tőled függ, viszont ajánlott mégis egy időpontot megadni, hogy meddig szeretnéd, hogy teljesüljön a kívánságod.

2. Elképzelés

Csukd be a szemed, és képzeld el azt, amit olyan nagyon szeretnél. Éld át, add át magad annak a valóságnak, mintha már a tied lenne, érezd, hogy megvalósult. Ha egy vágy nagyon erős, és a szíved mélyéről érkezik, akkor elegendő az is, ha csak egyszer jeleníted meg.

3. Érezd

A legfontosabb, hogy érezd át azt, amit szeretnél. Érezd az illatát, a tapintását, a hatását, magát a helyzetet, fordulj felé pozitív gondolatokkal, érzésekkel. Légy elégedett, adj hálát, és örülj, hogy teljesült a legnagyobb álmod, még, ha egyelőre csak gondolatban is. Érezd a hálát a lelkedben, hagyd, hogy kicsorduljon az örömkönnyed.

4. Engedd el!

Bízz a Univerzum erejében, hagyd rá a dolgot, ne stresszelj. Te elküldted a kérésed, az Univerzum pedig teljesíteni fogja, nem a te dolgod, hogy a megoldások miatt görcsölj. Légy türelmes, és közben élvezd az életet! Minél jobban átadod magad az öröm érzésének, annál több elégedett pillanatot vonzol be az életedbe.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Top