Kuriózum4 gyógyító mantra a júliusi hónap minden hetére!

4 gyógyító mantra a júliusi hónap minden hetére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha testileg és lelkileg erősebb, egészségesebb szeretnél lenni, minden reggel kezd az alábbi mantrákkal a napod. Természetesen sokkal hatékonyabb, ha napközben többször megismétled őket!

1. hétre

“Azt akarom, hogy mindenki boldognak lásson”!

Ne rejtőzködj, mutasd meg a valódi önmagad, légy magabiztos és boldog. A legfontosabb a saját boldogságod, tartsd szem előtt azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Viszont ne felejtsd majd a saját boldogságod mások boldogságának szolgálatába állítani. Légy hálás minden apróságért az életedben.

2. hétre

“Úgy döntöttem, nem hasonlítom össze magam többé senkivel”!

A hasonlítgatás a világon az egyik legnagyobb probléma. Csak azért akarsz harcolni ezért vagy azért, mert már más rég megszerezte. Viszont, ha te is megkapod, akkor rájössz, hogy hiába, mégsem vagy boldog tőle. Hogy miért? Mert nem az a te életfeladatot, és rossz úton jársz. Ne éld mások életét, álmodd a saját álmaid!

3. hétre

“Meg tudom csinálni”!

Minden napnak megvan a lehetősége, hogy újrakezd az életed. Ne a múlton rágódj, és ne a jövőtől rettegj, tegyél meg mindent ma az álmaidért, örülj minden pillanatnak, és élvezd a jelent. Indulj el az álmaid beteljesülése felé, hidd el, hogy meg tudod csinálni!

4. hétre

“Kedves és pozitív emberekkel veszem körül magam”!

Te döntesz, hogy milyen társaságban töltöd az életed. Választhatsz olyan embereket, akik pozitív energiával árasztanak el, vidámak, optimisták, és erőt adnak. Próbálj távol maradni azoktól akik hátráltatnak, negatívan látják az életet, vagy kihasználnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek