A Föld egyensúlyának fenntartása érdekében nagyon nagy szerepük van a fénymunkásoknak. Követendő példaként állnak mindenki előtt, magukkal hordozzák a fényt, amely megvilágítja a bolygót.

A fénymunkások különleges, természetfeletti erőkkel rendelkező entitások. Igen nagy felelősséggel születtek a Földre, feladatuk, hogy megvilágítsák a bolygót azzal a fénnyel, amelyet magukban hordoznak.

Életük nem könnyű, általában orvosként vagy tanárként dolgoznak, hivatásukat használják arra, hogy teljesítsék küldetési feladatukat. A fénymunkás azonban gyakran elvész ebben a túlságosan bonyolult és kaotikus világban, így sokat kell küzdjön azért, hogy lelkében újra felgyúljon a küldetése fénye.

Ha nem tudja elérni a célját, vagy túlságosan nehéznek találja az utat, küldetésének fénye kialszik. Ha viszont újra felgyúl, és egyre fényesebb lesz, akkor azt jelenti, hogy jó úton halad. Sok idő kell elteljen míg valójában megérti önmagát és a világ működését, és csak ezután tudja teljesíteni a feladatát.

Nem ugyanaz a felelőssége és a munkája az összes fénymunkásnak, mindegyiknek megvan a maga teljesítendő célja és feladata. Egy közös céljuk azonban mégis van: világosságot teremteni a sötétségben, vagyis szeretettel betölteni a világot.

A fénymunkások 4 legjellemzőbb tulajdonsága:

1. Nehezen tud barátkozni az emberekkel

Úgy érzi, igazából kevesen értik meg, egy-egy beszélgetés során sokszor érzi feszélyezve magát. Ilyenkor menekül abból a helyzetből és abból a környezetből, ahol épp van. Minden olyan dolog, ami bárki más számára természetes, a fénymunkás számára monoton és unalmas. Hamar elveszti érdeklődését a fizikai világ materialista vonatkozásai iránt.

2. Előre lát dolgokat, és olyan eseményeket, amelyekben soha nem vett részt eddig

Egy aktív, energiával teli fénymunkás könnyedén fel tudja oszlatni maga körül a sötétséget. Át tudja érezni a valódi érzelmeket, örömet és bánatot, és akkor is megérti a körülötte lévőket, ha egy szót sem szólnak. A belső erejéből táplálkozik, szívesen meditál, relaxál.

A negatív rezgéseket nagyon könnyen befogadja, éppen ezért gyakran fárasztónak érzi az emberek társaságát. Idővel rájön, hogy nincs nagy szüksége arra, hogy másokkal beszélgessen az élet felesleges dolgairól, negatív történéseiről. Annak érdekében, hogy friss és pozitív energiával tudjon feltöltődni, gyakran tölti az idejét egyedül.

3. Sokszor támaszkodnak rá mások, nála keresnek a problémájukra megoldást

A fénymunkások hajlamosak arra, hogy nagyon gyorsan kapcsolódjanak mások érzelmeihez, így valósággal vonzzák a problémás helyzeteket, embereket. Mivel ilyen empatikus a természete, általában mindenki nála áll meg egy jó kis panaszkodásra. A legbizarrabb titkokat is megosztják vele, úgy érzik, hogy annyira megbízható, hogy mindent el lehet neki mondani.

4. Nem vágyik a halhatatlanságra

Egy fénymunkás az egyszerű emberektől eltérően nem fél a haláltól. Küldetése szerint sokszor szembesül olyan helyzettel, amikor egészen közel kerül a halálhoz, haldokláshoz. Tisztában van a lélek halhatatlanságával, tudja, hogy az élet nem egy időszakról szól, hanem ennél fontosabb a lét minősége.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.