Kuriózum4 évig nem láthatta kislányát az édesanya, amikor legközelebb látta őt, a...

4 évig nem láthatta kislányát az édesanya, amikor legközelebb látta őt, a 8 éves kislány koporsóban feküdt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alysha Anderton csaknem négy éve nem láthatta lányait, Jaylint és Jayde-t. Látogatási joga volt ugyan, de megtagadták tőle.

A texasi nő, aki elvesztette gyermekei felügyeleti jogát, mivel nem tudott lemondani függőségéről, keményen küzdött, hogy visszaszerezze lányait, akik mostohatestvéréhez és annak férjéhez kerültek gondozásba. Volt ugyan látogatási joga, de mostohatestvére, Ashley Schwarz, és férje, Daniel, mégsem engedték, hogy találkozzanak.

Alysha mindennél jobban vágyott rá, hogy újra együtt lehessen lányaival, de erre már soha nem kerülhet sor, mert 2020. augusztus 29-én a 8 éves Jaylin meghalt, a Schwarz házaspárt pedig gyilkosság vádjával letartóztatták.

Jaylin halálának oka kiszáradás volt, mivel nevelőszülei arra kényszerítették, hogy büntetésből órákon át megállás nélkül ugráljon egy trambulinon, a tűző napon, egyetlen korty víz nélkül. A trambulin hőmérséklete körülbelül 43 Celsius fok lehetett, a talaj hőmérséklete pedig akár 65 fokos is, közölte a rendőrség a People magazin szerint.

A nyomozók azt mondták, hogy a Schwarz házaspár mindkét gyereket megbüntette, ezért szünet és víz nélkül kellett ugrálniuk a forró trambulinon.

Jaylint és Jayde mosolygós kislányok voltak.

Jaylin végül elájult, és meghalt.

„Őszintén csodálom, hogy csak kiszáradást állapítottak meg. Mivel a kislány, akit a koporsóban láttam, nem úgy nézett ki, mint egy 8 éves kislány. Olyan pici volt.” – mondta az édesanya.

A 44 éves Danielt és a 34 éves Ashley-t letartóztatták. A nyomozás során kiderült, hogy a 8 éves kislány nem kapott reggelit, és a vizet is megtagadták tőle, mivel nem ugrált megszakítás nélkül a trambulinon.

Alysha azt mondja, nem érti, mi történhetett mostohatestvére otthonában: „Azt mondták, hogy amikor a hatóságok a helyszínre értek, már beállt a hullamerevség. Vagyis legalább másfél-két órán át ott feküdt, mielőtt valaki megtalálta volna. Mégis, hogy lehetséges ez? Nem értem. Válaszokat akarok”

Alysha 2017 óta először láthatta újra a lányát, de a kislány koporsóban feküdt.

„Még mindig úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna. Amikor először láttam őt, majdnem 4 év után, egy koporsóban feküdt, és ez nem fair. Egyetlen nap sem múlik el úgy, hogy ne törnék teljesen össze.” – mondta a gyászoló édesanya.

Ha Alysha engedélyt kapott volna, hogy láthassa a lányait, a tragédia talán megelőzhető lett volna. Jaylint Alysha édesanyja mellé temették, és a nő minden egyes nap ellátogat a temetőbe. „Ha ez minden, ami megadatik nekem, elfogadom, és életem végéig kincsként fogom értékelni.”

Jaylin gyászjelentésében az állt, hogy „tele volt élettel, imádott lovagolni, korcsolyázni, és minden más, szabadban végezhető tevékenységet is. Szeretett minden embert és állatot, és nagyon érdekelte a történelem és a tudomány.”

Jayde ideiglenesen a Schwarz házaspár bébiszitteréhez került, de Alysha családja létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsenek neki visszaszerezni a kislányát.

Fotók: GoFundMe

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek