Kuriózum"38 évesen lettem nagymama - Hajnali 4-kor kezdem a napot, de minden...

„38 évesen lettem nagymama – Hajnali 4-kor kezdem a napot, de minden percét élvezem”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ausztráliai 40 éves Lucy Millwood mindössze 16 éves volt, amikor megszületett a lánya. Mondják, az alma nem esik messze a fájától, hiszen Lucy lánya is mindössze 20 éves volt, amikor várandós lett.

Lucy alig három hónapja ismerkedett meg barátjával egy buliban, majd egyszercsak kiderült, hogy gyereket vár, már 12 hetes terhes volt. Amennyire fiatal volt, pontosan annyira jól kezelte a helyzetet, a 16 éves Lucy egyáltalán nem esett kétségbe.

“Mindig a dolgok pozitív oldalát néztem, nagyon szerencsésnek éreztem magam, amikor az orvos közölte, hogy gyerekem lesz. Izgatottan vártam, hogy mi lesz tovább” – mesélte Lucy.

Fotó: Lucy Millwood/Instagram

Lucy nagyon örült a babának, de attól rettegett, hogy mit fog szólni a családja.

“Nagyon aggódtam, és eltartott egy kis ideig, amíg rávettem magam, hogy elmondjam a családomnak. De szerencsére jól fogadták. Soha egy percig sem kételkedtem abban, hogy megtartsam-e a gyereket. A családom pedig mindenben támogatott, és mellettem álltak”. – mondta a fiatal lány.

Fotó: Lucy Millwood/Instagram

A következő időszakban Lucy édesanyja segítségével készült fel a nagy napra, majd 9 hónap terhesség után világra hozott egy csodaszép és egészséges csecsemőt, Mikhalat.

“Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor először a mellkasomra tették Mikhalát, és rám nézett azzal a gyönyörű kék szemeivel. Arra gondoltam: és most mi lesz tovább” – mesélte Lucy.

Lucy, a barátja és a kis Mikhala együtt laktak, azonban nem bírták túl sokáig együtt, minden bizonnyal túl fiatalok voltak ahhoz, hogy családként éljenek.

Fotó: Lucy Millwood/Instagram

“Mikhala apja nem állt készen még a családalapításra, ezért különváltak az útjaink, de barátok maradtunk. Anyukám mindig ott volt mellettem, és, ha kellett, akkor szívesen vigyázott Mikhalára. De határozottan megmondta, hogy ő nem a bébiszitterem, és a saját gyerekemre én kell vigyázzak. Ez volt a legjobb tanács, amit valaha adhatott. Mindig is független voltam, éppen ezért a gyerek nevelését is megpróbáltam a saját elveim szerint intézni”. – mondta a fiatal anyuka.

Lucy hétfőtől péntekig egy raktárban vetőmagot csomagolt, Mikhala pedig közben ott volt mellette a babakocsiban. Így még a munka is sokkal jobban ment, nem zavarta semmiben a kislány, sőt, inkább motiválta.

Ahogy telt az idő, és Mikhala felnőtt, Lucy férjhez ment, majd még három gyereke született: Lily, Lucas és Chloe. A négygyerekes anya közben egy egészséges ételek forgalmazásával kapcsolatos vállalkozást indított.

Mikhala az edzőteremben ismerkedett meg az akkori edzőjével, Matteval, aki jelenleg már a férje. Három év elteltével Mikhala bejelentette, hogy ő és Matte gyereket várnak.

“Tudtam, hogy gyereket szeretnének, de mégis, amikor megtudtam, hogy terhes, nagyon boldog voltam. Örültem, hogy fiatal nagymama leszek, és így több időt tölthetek majd az unokámmal” – mesélte Lucy.

Amikor megszületett Lucy első unokája, a kis Maizie, a fiatal nagymama még csak 38 éves volt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek