Kuriózum34 évesen lett nagymama: "Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fiatalon megtörténik"

34 évesen lett nagymama: „Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fiatalon megtörténik”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 34 éves nő tavaly vált nagymamává, most pedig beszélt erről a csodálatos érzésről, ugyanakkor bevallotta, utálja a helyzetet, amikor összekeverik unokája anyjával.

A 34 éves Edinburgh-i Rosie Morant 2020 novemberében lett nagymama, lánya, Morgan, 19 évesen hozta világra kislányát.

Annak ellenére, hogy mindig is tudta, hogy fiatalon lesz nagymama, hiszen 16 évesen szülte meg lányát, arra azonban soha nem gondolt, hogy ez már 34 éves korában bekövetkezik.

„Ellentmondásos érzéseim voltak, amikor nagymama lettem, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fiatalon megtörténik” – vallotta be a Mirror-nak.

„Mindig tudtam, hogy fiatalabb leszek, mint a többi nagymama, de arra nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar meg fog történni” – tette hozzá, ugyanakkor megjegyezte, hogy nem szereti, ha „nagymamának” szólítják.

Rosie, aki egy 10 éves kisfiú édesanyja, 15 éves volt, amikor terhes lett Morgannel, 16 évesen született meg a lánya.

Azt is hozzátette, a terhessége sokként érte, hiszen nem is tervezte és nem is várta, hogy megtörténhet.

„A kapcsolat, amiben akkor benne voltam, nem egy egészséges kapcsolat volt és jóval azelőtt megszakadt, hogy megtudtam, terhes vagyok. Úgy döntöttem, hogy megtartom a gyereket és egyedül felnevelem” – mesélte el a fiatal nő.

Rosie kifejtette, nagyon közeli kapcsolatban áll lányával: „Sokat beszélünk az életről, a babáról, remélem nem követi el azokat a hibákat, amiket én elkövettem.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek