Lélektár3 módszer, hogy megszabadulj a negatív családi karmától!

3 módszer, hogy megszabadulj a negatív családi karmától!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha olyan családban élsz, ahol nem érzed jól magad, negatív légkör uralkodik a falak között, akkor légy bátor és szabadítsd fel magad a negatív családi karma hatása alól. A harc lehet, hogy nehéz lesz, de ha kitartó vagy, győztesként kerülhetsz ki a reménytelennek hitt helyzetből.

3 módszer, hogy megszabadulj a negatív családi karmától!

Megtaláltuk azt a három módszert, amivel könnyebben megszabadulhatsz a negatív családi karmától:

1. Derítsd ki, hogy mitől szenvedsz

A karma nem arról szól, hogy te minél jobban szenvedj, ez mindössze egy mechanizmus, amely azért okoz nehézséget, hogy spirituálisan fejlődni tudj. Ha rájössz arra, hogy mi okozza a problémát, máris elindulsz egy úton, aminek közepén azonosítod, majd a végén megszünteted a bajt.

Meditálj, és rendszerezd a gondolataidat, kösd össze a szálakat, és értsd meg, hogy mi miért történik. Ezután gyűjts erőt, és változtass az életeden, mert a sorsodat te irányítod.

Ezt már olvastad? Minden szavaddal teremtesz. A KARMA egyik törvénye, amit, ha megértesz gyakran teszel majd lakatot a szádra!

2. Javítsd meg a család energetikai kapcsolatrendszerét

Gyerekkorban a szüleidre úgy tekintettél, mint az istenekre, akiktől az életed függ. Ez természetes állapot, de ha már elmúltál 20-30 éves, akkor ennek a korszaknak vége, hiszen felnőtt, felelősségteljes emberré váltál, így a szüleidnek tisztelniük kell a te szabadságodat, függetlenségedet, véleményedet, ahogyan neked is az övéket, de egymás életébe beleavatkozni nem tanácsos.

Szóval, őszintén, pozitív hozzáállással rendezd a viszonyt. Legalább próbáld meg.

Ezt már olvastad? 5 egyszerű módszer, amellyel javíthatsz a karmádon!

3. Szakítsd meg az ördögi kört

Ha nem tudod rendezni a kapcsolatodat a családoddal, akkor minimalizáld a kontaktust, légy határozott és közöld az elvárásaidat, fektesd le a feltételeket. Ez azért fontos, mert így megszakítod ezt az ördögi kört, ezáltal a következő generációnak, tehát a gyermekeidnek, sokkal jobb életük lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek