Három hónapig fogságban tartottak és szexuálisan bántalmaztak egy nőt, aki úgy tudott végül megszabadulni fogvatartójától, hogy üzeneteket hagyott maga után egy nyilvános illemhelyen.

3 hónap után szabadult egy elrabolt nő, úgy, hogy rejtélyes üzeneteket hagyott egy nyilvános WC-n!

A 38 éves pittsburghi Corey Brewert többek között nemi erőszak, fojtogatás, szexuális erőszak, fenyegetés és emberrablás vádjával tartóztatták le, miután egy nőt több hónapon keresztül fogságban tartott. A nő különböző nyilvános illemhelyeken hagyott üzeneteket, így jutott nyomára, és találta meg a rendőrség.

Az első üzenetet július 8-án találták meg a carnegie-i Walmart üzlet WC-jében. A cédulán a nő neve és további fontos információk szerepeltek, többek közt az, hogy egy Corey Brewer nevű férfi elrabolta, és fogva tartja. Az áruház alkalmazottai megtalálták a cédulát, és hívták a rendőrséget, akik a helyszínre siettek, de a gyanúsítottal nem tudták felvenni a kapcsolatot – írja az ABC News.

A nő segítségért könyörögve további üzeneteket hagyott más nyilvános WC-kben is. Július 9-én a rendőrségnek sikerült telefonon elérnie az áldozatot, de a hívást meg is szakították, amikor rájöttek, hogy a nő nem tud nyugodtan beszélni, mert a fogvatartója lehallgatja.

Corey Brewertet számos bűncselekménnyel megvádolták

Július 10-én a pennsylvaniai állami rendőrséget a Fallingwater Múzeumba riasztották, miután a női mosdóban az egyik tükrön egy újabb cédulát találtak. A nő azt írta, hogy május 1-je óta fogságban van, és arra kérte a rendőrséget, hogy ne adják fel a keresését.

“Ha nem tudok kiszabadulni, mondják el a rokonaimnak, hogy szeretem őket” – írta a nő egy másik cédulára.

Végül július 11-én a rendőrség házkutatási parancsot kapott, így a férfi otthonában megtalálták az áldozatot. A nő azt mondta a rendőrségnek, hogy a férfi elkobozta a telefonját, és megakadályozta, hogy elhagyja a házat, három hónapig volt fogságban és szexuálisan is bántalmazta a férfi.

Egy későbbi jelentésből az is kiderült, hogy a férfi többször megütötte és fojtogatta a nőt, sőt, azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt és gyermekeit is, ha megpróbál elmenekülni.

A férfi állítólag több illetlen fotót is készített a nőről, és, amikor az tiltakozni próbált, egy késsel megvágta az egyik lábát.

Corey Brewer várhatóan július 22-én, az előzetes tárgyaláson válaszol azokra a kérdésekre, amelyekkel vádolják.

Nyitó fotó: Illusztráció

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.