Kuriózum296 kilós volt, amikor úgy döntötte lefogy: ma már rá sem ismernél...

296 kilós volt, amikor úgy döntötte lefogy: ma már rá sem ismernél az utcán

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Melissa Morris meghódította a TLC csatorna népszerű műsorának nézőit. Amikor először feltűnt a túlsúlyos emberek átalakulását bemutató műsorban, még 296 kiló volt, de azóta sikerült teljesen megváltoztatnia az életét, és most szinte rá sem lehet ismerni.

Miután szerepelt a műsorban, sikerült megvalósítania az álmát, és most három gyerek édesanyja. Emellett sikerült továbbra is megőriznie az alakját, amiért keményen megdolgozott.

A kezdetben 296 kilós Melissa ételfüggőséggel és túlevéssel küzdött. Attól tartott, hogy mivel túlsúlyos, soha nem lehet gyereke, de nagyon elszánt volt, és változtatni akart az életén. A fogyáshoz vezető útja körülbelül 7 évig tartott, de miután átesett egy gyomor bypass műtéten, végül sikerült 71 kilóra lefogynia, ami hihetetlen eredmény.

Fotó: TLC

Második gyereke születése után ugyan felszedett 45 kilót, és körülbelül 113 kilós volt, de sikerült újból megküzdenie a túlsúllyal, és nemsokára harmadik gyereke is megszületett akkori férjével, Chrisszel.

A házaspár később elvált, miután Melissa állítólag rajtakapta a férjét, hogy megcsalja, de továbbra is tartják a kapcsolatot, és mindketten kiveszik a részüket a gyerekek neveléséből.

A nő 2019-ben munkát vállalt a híres sebész, Dr. Now (Younan Nowzaradan) mellett, aki segített neki lefogyni.

296 kilós volt, amikor úgy döntötte lefogy: ma már rá sem ismernél az utcán
Fotó: Instagram

Az utóbbi időben sikerült megőriznie az alakját, és tavaly szeptemberben egy teljes alakos képet is megosztott magáról a közösségi médiában. A képen lenyűgözően néz ki – sötétkék, fehér virágmintás ruhában és zöld kardigánban pózol két barátnője társaságában, és nemcsak egészségesnek, de boldognak is tűnik.

„Ez a fotó a legfrissebb teljes alakos kép rólam. A templomunkban készült rólam és két nagyon kedves barátnőmről idén nyáron. A súlyom változatlan maradt az elmúlt 6 évben – a 3. kisbabám születése óta” – írta.

Melissa legutóbb 2022 decemberében osztott meg egy bejegyzést arról, hogy töltötték a karácsonyt a gyerekeivel. Rajongói minden lépésnél támogatták őt, és többen is bátorították őt a közösségi oldalakon.

296 kilós volt, amikor úgy döntötte lefogy: ma már rá sem ismernél az utcán
Fotó: Instagram

„Gyönyörű vagy! Csodálatos vagy! Igazi inspiráció vagy!” – írta az egyikük. Egy másik felhasználó pedig hozzátette: „Fantasztikusan nézel ki!”

„Annyira egészségesnek, erősnek és gyönyörűnek tűnsz. Inspirál a történeted. Látom, hogy csak úgy ragyogsz a boldogságtól” – írta egy harmadik hozzászóló.

Melissa a következőképpen nyilatkozott a fogyáshoz vezető útjáról: „Mondhatnám, hogy könnyű volt ez az út, de hazudnék. Az viszont nem hazugság, ha azt mondom, megérte.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek