Kuriózum23 gyereke van a nőnek, közülük heten a Mennyországban: “Soha nem felejtem...

23 gyereke van a nőnek, közülük heten a Mennyországban: “Soha nem felejtem el őket!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az 50-es éveiben járó Jeni Bonell, akinek jelenleg kilenc fia és hét lánya van, arról mesélt, hogy hogyan veszítette el hét gyerekét még a terhesség első trimeszterében.

“16 gyermek anyukája vagyok itt a Földön és heten vannak a Mennyországban. Azokat a babákat sem felejtem el soha. Nyíltan beszélünk róluk, ha a gyerekek tudni szeretnének valamit, kérdezhetnek. Tudják, hogy “angyalgyerekünk” is van” – mondta Jeni, aki minden nap gondol az elveszett babáira.

“Egy vetélésem volt a 20-as éveimben, egy a 30-as éveimben és öt a 40-es éveimben. Bizonyos szinten szerencsésnek érzem magam, hogy minden vetélésem az első trimeszterben volt. Megszakad a szívem minden szülőért, aki át kellett élje, amint elveszíti a gyermekét. Nem csak a fizikai, hanem a lelki oldalát is fel kell dolgozni, és ez nagyon nehéz. A családok és a barátok tudnak ilyenkor vigaszt és támogatást nyújtani, és a Hit. Addig fogunk szülni, amíg már nem lehet gyerekünk” – mondta a 16 gyerekes anya.

Jeni Bonell

“Nehéz nyomon követni, hogy kik laknak otthon. Ez folyamatosan változik” – mondta nevetve a nő férje, Ray.

A nagycsaládos anya azt mondta, hogy szomorú lenne, ha egyszer az összes gyerek elköltözne, és csend lenne a házban.

“Garantálom, hogy a gyerekek soha nem fognak elmenni. Amikor kiköltöznek, bumerángként jönnek majd vissza, ezért soha nem fognak teljesen elmenni” – mondta az apa.

Jeni Bonellnek jelenleg kilenc fia és hét lánya van

A gyerekek között nagyjából 18 hónap van, a legkisebbek pedig 13-14 hónaposak.

“Személy szerint jobban élveztem a kisebb korkülönbséget, mert úgy éreztem, hogy már bele jöttem az álmatlan éjszakázásba, a babák etetésébe és a pelenkázásba, és ez megkönnyítette a dolgomat” – mondja az anyuka.

A szülők azt is elárulták, hogy 28 év házasság és 23 gyerek után még mindig életben tudják tartani a szerelmet, a randevúzást, és figyelmes ajándékokkal kedveskednek egymásnak. Szándékosan és tudatosan alakítják úgy az életüket, hogy legyen idejük egymásra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek