Kuriózum2021 szeptemberének meghatározó asztrológiai eseményei: egy új fejezet kezdődik az életünkben

2021 szeptemberének meghatározó asztrológiai eseményei: egy új fejezet kezdődik az életünkben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptemberben egy újabb lehetőséget kapunk arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és olyan dolgokat tapasztaljunk meg, amikről eddig nem is tudtunk, hogy léteznek. Tökéletes egyensúlyba kerülünk az isteni erővel, tűzzünk ki az új célokat annak érdekében, hogy a lehető legszebben élhessük az életünket.

A numerológiában a 9-es szám a befejezésekről és kezdetekről, átmenetekről, spirituális növekedésről szól. A körülöttünk lévő energia hatására minden eddiginél jobban harcolunk azért, amit el szeretnénk érni. Most könnyebben tudunk alkalmazkodni az új dolgokhoz, és egy kis meglepetéssel is számolhatunk ebben a hónapban.

A következő hetekben összpontosítsunk arra, hogy tanuljunk a múlt hibáiból, teljesítsük a megoldásra váró feladatokat, és alkalmazzunk új módszereket annak érdekébe, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat. A befelefordulás, a megbocsátás és az öngyógyítás lehet most a legjobb módszer.

Szeptember 4 . Mars és Neptunusz

A Mars és a Neptunusz együttes energiái arra ösztönöznek, hogy hallgassunk a szívünkre, és akkor tudni fogjuk, hogy melyik a helyes irány. Lassítsunk, és győződjünk meg arról, hogy a jó úton járunk.

Szeptember 7.: Újhold a Szűz jegyében

Ez az időszak tökéletesen alkalmas a lelkünk gyógyítására, amikor a az Újhold fénye bevilágítja a kiteljesedés útját. A Szűz intuícióval, megbocsátással és bátorsággal ruház fel. A szeptemberi újhold egy olyan időszakot hoz, amelyben a múlt vereségei és kihívásai fölé kell emelkedünk, és fantáziánk segítségével teremtsünk egy új életet.

Szeptember 10.: A Vénusz belép a Skorpióba

A Vénusz szenvedéllyel tölti fel a Skorpiót. Ebben az időszakban mélyen alá merülhetünk a tudatalattiba, leküzdhetjük a saját korlátainkat, és jobban megérthetjük a saját szívünket. Az önmagunkkal való hiteles kapcsolat ápolása megnyitja a kiteljesedés felé vezető utat.

Szeptember 14.: A Mars belép a Mérlegbe

Amikor a Mars belép a Mérlegben az élet egyre inkább szembesíteni kezd azzal, hogy bizony eléggé elnyomjuk a vágyainkat, és mások életére összpontosítunk. Meg kell tanulnunk egy kicsit önzőnek lenni, helyezzük önmagunkat előtérbe.

Szeptember 20.: Telihold a Halakban

A tudat új világa válik elérhetővé ebben az időszakban. Kapcsolódjunk össze a Halak együttérző és inspiráló energiájával. Fogadjuk el a változásokat, és keressük a békét lényünk középpontjában. A világegyetem azt tanácsolja, hogy kerüljük az érzelmi viharokat, hiszen ezek zűrzavarral és illúziókkal teli, romboló úton vezetnek.

Szeptember 22-23.: Az őszi nap-éj egyenlőség és a Nap belép a Mérlegbe

Szeptember 22-e az őszi nap-éj egyenlőség ideje, majd 23-án a Nap belép a Mérlegbe. A Mérleg egyensúlyban van, a nappal hossza megegyezik az éjszaka hosszával. A nap-éj egyenlőséget a változás, a hála és az új kezdet idejének tekintik. A szeptemberi nap-éj egyenlőség a metamorfózis és az átmenet időszaka, amely felkészít a télre.

Szeptember 27.: A Merkúr retrográd mozgásban a Mérleg jegyben

A Merkúr az utolsó retrográd fázisban van ebben az évben, egy újabb változás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mélyen kapcsolódjunk a belső énünkhöz, és jobban megértsük vágyainkat, álmainkat és terveinket. Az Univerzum arra ösztönöz, hogy keressük meg a belső békét, előbb gondolkozzunk, mielőtt jelentősebb hatást akarnánk gyakorolni a világra. Soha ne kössünk kompromisszumot csak azért, hogy mások kedvébe járjunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek