Lélektár2020 május 7. : az év utolsó Szuperholdja igen erős energiákkal érkezik!

2020 május 7. : az év utolsó Szuperholdja igen erős energiákkal érkezik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szabadítsd fel a lelked, engedd el a múlt fájdalmait és a neheztelést, hagyd, hogy átjárjon a pozitív energia. Megújulás, érdekes változások, és az önszeretet kiteljesedése vár rád ebben az időszakban!

Az életben a változások elkerülhetetlenek, az utazás folytatódik! Ami ma elkezdődik, az egyszer véget ér, és új dolgok veszik át a helyét. El kell fogadnod, hogy a fontossági sorrend is változik. Ne aggódj, minden jól fog alakulni!

Minden vég egy új kezdet, és minden kezdet valaminek a végét jelenti, ez az élet körforgása! Minden kezdettel egy új esélyt kapsz a boldogabb, kiteljesedettebb életre! Ha megszabadulsz minden rossztól és negatív energiától, a lehetőségek elkezdenek kopogtatni az ajtódon.

Szuperhold a Skorpió jegyében

A májusi Szuperhold a Skorpióban lesz, mely által az Univerzum igen fontos üzenetet közvetít: a változás elkerülhetetlen, minél hamarabb elfogadod, annál könnyebb lesz. Tekints minden változásra úgy, mint egy lehetőségre a fejlődésre. Ez egy nagyon fontos időszak lesz a lelked számára.

Ezt már olvastad? Szuperhold a Skorpió jegyében 2020: A becsület leckéje!

Légy hálás a megtett útért, vond le a következtetést, bízz magadban és menj tovább. Az Univerzum mindannyiunk számára egy csodálatos élettervvel rendelkezik, csak bízni kell benne. Hidd el, hogy a megfelelő időben elérkeznek hozzád a dolgok, csak várni kell türelmesen.

Bízz magadban!

Ne rettenj vissza a konfliktustól, a harctól, hiszen utána a jól megérdemelt győzelmet élvezheted. Hallgass a lelkedre, figyelj befelé, és csak akkor fogod meghallani, hogy ki is vagy valójában, és mire van szükséged. Találd meg a boldogságot minden apró dologban, és rá fogsz jönni, hogy a boldogság legbelül keresendő. Bárhol is tarts most az életben, tudd, hogy a lehető legjobb úton vagy, hiszen, ha kitérőkkel is, de célba fogsz érni.

Ezt már olvastad? Május 7-én lesz 2020 utolsó Szuperholdja: az Univerzum tanácsai a csillagjegyeknek az elkövetkező időszakra

Ne foglalkozz a múlttal!

Meg kell szabadulnod azoktól a terhektől, amelyek a múltban tartanak, és nem engedik, hogy továbblépj. Lépj ki a korlátaid közül, és kezdj egy új életet! Nagyon érzékeny lesz ez az időszak mindenki számára, és ez hozzásegít ahhoz, hogy jobban megértsd önmagad! Szabadulj meg a lelki fájdalmaidtól, és adj több teret az álmoknak, és a boldogságnak. Bízz az előtted álló időszakban!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek