LélektárSzuperhold a Skorpió jegyében 2020: A becsület leckéje!

Szuperhold a Skorpió jegyében 2020: A becsület leckéje!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szuperhold a Skorpió jegyében! A becsület leckéje!

Az év utolsó Szuperholdja, ami egyben Telihold is lesz, igen erős hatással lesz mindannyiunkra. A Skorpió hatására megtanulhatunk kitartóak és méltóságteljesek lenni, akárcsak a fenyő, és rugalmasak, mint a nád. Május 7-én nézz fel az égre, és ha a felhők nem takarják el, akkor egy csodálatos Szuperhold ragyogja be a horizontot.

A Skorpió igen erős és mély érzéseket fog előcsalogatni, leginkább az emberi kapcsolatokra lesz hatással. Megtanít arra, hogy szelektálni tudjunk az igazán fontos, és a felszínes emberi kapcsolataink között. A Telihold előtti és utáni pár napban szenvedély, túlfűtöttség, heves érzelmek fognak jellemezni, szinte pillanatok alatt változik majd a hangulatunk.

Ezt már olvastad? Május 7-én lesz 2020 utolsó Szuperholdja: az Univerzum tanácsai a csillagjegyeknek az elkövetkező időszakra

Belső fényesség, Telihold a Skorpió jegyében

Az, hogy a Telihold a Skorpió jegyében van, egyáltalán nem véletlen. Egyrészt olyan régi titkokról hull le a lepel, amelyre senki sem számít, másrészt pedig választ kaphatunk eddig megválaszolatlan, fontos kérdésekre. Családi és üzleti problémáink is megoldódhatnak, viszont fontos, hogy sokkal őszintébbek és nyitottabbak legyünk.

Nem tudunk önmagunk előtt letagadni semmit, mivel a Skorpió egy belső fényességgel világít rá minden eddig elfojtott problémára. El kell fogadnunk azt, akik igazából vagyunk, és meg kell fogalmaznunk azt, hogy mit szeretnénk elérni az életben.

Gyógyulás, elengedés, újratervezés

Ha épp egy fájdalmas szakításon vagyunk túl, akkor most a Telihold segítségünkre lesz, hogy hamarabb be tudjanak gyógyulni a sebeink. Ami történt, megtörtént, már nem tudunk változtatni rajta, fogadjuk el, és lépjünk tovább! Nem számít, hogy mennyi fájdalmat éltünk át a múltban, továbbra is meg kell őriznünk a hitünket, bízzunk a jó erejében, és nyissuk ki a szívünket.

Ezt már olvastad? Májusban ezek a csillagjegyek nagyon szerencsések lesznek a szerelemben!

A következő két hétben fordítsunk egy kicsit több időt érzéseinkre, akkor is, ha fájdalmas lesz a nyílt sebben nyúlkálni. Ez a lépés fontos ahhoz, hogy meg tudjon gyógyulni a szívünk, és megerősödve léphessünk tovább. Próbáljunk minél mélyebb kapcsolatot kialakítani az Univerzummal, és akkor sokkal könnyebb lesz a regenerálódás.

A Telihold leginkább a Bak, Halak, Szűz, Bika, Vízöntő, Oroszlán és Rák csillagjegyű személyeket fogja befolyásolni.

Ima a Telihold idejére

Átadom magam teljes egészében a gyógyító energiáknak, megszabadulok minden szenvedéstől, kétségtől, sebtől, ítélkezéstől, minden negatívtól, ami megakadályoz a kiteljesedésben. Tovább lépek a fejlődés útján, teljes békét, örömöt, szeretetet sugárzok, testileg és lelkileg egészséges vagyok. Hálás vagyok a világon a legértékesebb ajándékért, az életemért!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek