Eljött az újrakezdés ideje!

A gyógyulás, regenerálódás és a kiteljesedés éve következik. Felejts el mindent, ami nem jó az életedben, szabadulj meg a problémáktól, a mérgező emberektől, ne adj azok véleményére, akik csak akadályokat gördítenek eléd!

Az új évben hagyj minden negatív dolgot hátra, ami a múltban történt, és lépj tovább.

Az új évben bocsáss meg másoknak és önmagadnak is, és élj úgy, ahogy te szeretnél.

Az új évben hagyj fel a kételkedéssel, az állandó ellentmondással, és légy sokkal bátrabb!

Az új évben ne rágódj többé a múlton, hanem válaszd inkább az életet, és élj!

Az új évben lépj ki a komfortzónádból, engedd meg magadnak, hogy félj, hogy összezavarodottan érezd magad, csak így fogod megérezni, hogy hová is szeretnél igazából eljutni. Rá fogsz jönni, hogy félelmeid nem uralhatnak téged, hanem képes vagy arra, hogy te urald a félelmeidet.

Az új évben koncentrálj a te utadra, éld az álmaidat, koncentrálj a céljaidra, és tégy meg mindent annak érdekében, hogy megvalósítsd őket.

Az új évben te legyél a legfontosabb önmagad számára, határozd el, hogy szeretni fogod magad pontosan úgy, ahogy vagy, és nem kritizálod állandóan magad. Légy egy kicsit önzőbb, és állítsd a saját boldogságod mások boldogsága elé.

Az új évben mondj köszönetet mindazoknak, akik zaklattak, megbántottak, negatív kritikával illettek, mert egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy ki tudj mozdulni a komfortzónádból, és tágíts a határaidon.

Add meg önmagadnak a tanulás és a fejlődés lehetőségét, ne cipeld magaddal mindazt a rosszat, ami eddig történt, élj könnyű szívvel. Itt az ideje, hogy kibontsd a szárnyaid, és repülj a lehető legmagasabbra! Élvezz minden pillanatot, mert sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.