2018, a 11-es Mester szám varázslatos éve! Ez az év nagy változásokat fog hozni az életünkben

A 2018 egy varázslatos év, mely numerológiai szempontból is különleges, mert rendelkezik a 11-es (2018 = 2+0+1+8 = 11) szám univerzális rezgésével, és egyedülálló energia töltetével.

2018, a 11-es Mester szám varázslatos éve! Ez az év nagy változásokat fog hozni az életünkben

A 11 egy erőteljes, intuitív töltetű szám, mely képes a tudatalattival való kapcsolat teremtésre. Ez a szám önmagában nagy változásokat fog hozni az életünkben, lehetőséget biztosítva az egyéni fejlődésre, összehasonlíthatatlanul magas rezgésével és energia töltetével.

Következésképpen a 2018-as év energiái mindannyiunkat befolyásolnak, sőt úgy érezhetjük, hogy szinte nyomást gyakorolnak ránk, annak érdekében, hogy többet akarjunk, többet tegyünk céljaink elérése érdekében. A 11-es szám szimbolizálja egyéni spirituális erőnket, belső igazságérzetünk megnyilvánulásait, egy új kezdet lehetőségét.

Ez az év próbára tesz bennünket, mely során fejlődik önbizalmunk, kreativitásunk és kezdeményező készségünk, ezért nagyfokú rugalmasságot kell tanúsítsunk úgy önmagunk, mint környezetünk iránt. Mivel a 11-es szám önmaga tükörképe is, ezért szembesít bennünket önmagunk félelmeivel, arra ösztönözve, hogy barátkozzunk meg velük és fogadjuk el őket belső harmóniánk érdekében.

A 11-es szám ugyanakkor egy szakrális rezgéssel is rendelkezik, mely az anyagi és a szellemi világ összhangját igyekszik megteremteni. Ebből adódóan, sokunk élete egy keresztúthoz érkezik, ahol dönteni kell, és ebben megérzésünk segíthet bennünket.

“Mivel a 11 meghaladja a parancsolatok számát (tíz), elmondhatjuk, hogy rezgése segíthet bennünket abban, hogy felül emelkedjünk saját karmikus kapcsolatainkon.”

Ha néha úgy is tűnhet számunkra, hogy a sors kegyetlen és mostoha velünk, abban mindig legyünk biztosak, hogy minden cselekvésünket isteni erők segítik.

A 2018 ugyanakkor magában hordozza a siker rezgését is, úgy, hogy elérkezett az idő az új célok és álmok megvalósítására. Hallgassunk a szívünk hangjára, hogy esetleges múltbéli hibáinkon javítani tudjunk, és ez által jobbá tegyük életünket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top