Kuriózum20 évvel ezelőtt tűnt el a lánya, de az édesanyja még mindig...

20 évvel ezelőtt tűnt el a lánya, de az édesanyja még mindig reménykedik, hogy viszont láthatja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az anya 20 évvel az eltűnése után levelet írt lányának: “Imádkozom, hogy bárhol is vagy, biztonságban és boldogságban legyél.”

Húsz évvel ezelőtt Jonnie Carter telefonon beszélt a 11 éves gyermekével, Bethany Markowskival, és elmondta neki, hogy szereti, majd miután befejezték a telefonbeszélgetést, a lánya nyomtalanul eltűnt.

“Azt mondta, hogy “szeretlek”, én pedig azt mondtam, hogy “én is nagyon szeretlek” – mesélte az anya, amikor felidézte az utolsó beszélgetésüket.

A telefonbeszélgetéskor Bethany az édesapjánál, Larry Markowskival volt épp, aki a válás után a hétvégékre megkapta a láthatás jogát, így mindig igyekezett valami jó kis programot szervezni a lányának.

Larry elmondása szerint 2001. március 4-én ő az autóban szunyókált, amíg Bethany egyedül ment be a tennessee-i Jackson-i Old Hickory Mall bevásárlóközpontba. Mikor felébredt, látta, hogy bizony eltelt egy jó pár óra, és Bethany nem jött még vissza. Larry gyorsan bement a bevásárlóközpontban kereste, de nem találta sehol a lányát. Az ügyben a legfurább az volt, hogy a nyomozók nem találtak semmilyen bizonyítékot arra, hogy Bethany aznap belépett vagy elhagyta volna a bevásárlóközpontot.

Larry-t nem nevezték gyanúsítottnak, de “nem volt túl együttműködő, és egyáltalán nem vett részt a nyomozásban” – mondta Cathy Ferguson, a Tennessee Nyomozó Iroda különleges ügynöke.

Bár két évtized is eltelt azóta, az anya nem adta fel, szilárd meggyőződése, hogy egyszer meg fogja találni a lányát, aki most lenne 31 éves.

“Bár nagyon rég eltűnt, de a fájdalom, a megbánás, és az emlékek … nagyon nehéz a szülőknek, a testvéreknek és a családtagoknak. Nem csak az embert veszítettük el, egy idő után kezd megkopni az emlék is. Hogy nézett ki, milyen illata volt… nagyon nehéz” – meséli az anya.

Soha nem fogja feladni, hogy megtalálja a lányát.

“Azt hiszem, az a tény, hogy anya vagyok, örökre megmarad. Ha elmúlna, akkor az idő is megállna. Még mindig keressük őt, nem adjuk fel. Egyetlen anya sem tudja elfogadni azt a gondolatot, hogy a gyermeke nem él – főleg minden bizonyíték nélkül. De vannak olyan napok, amikor én magam is megkérdőjelezem” – mondta az anya a NBC News-nek.

20 éve, hogy a lánya eltűnt, Jonnie levelet írt Bethany-nak, melyet az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Országos Központ blogján tettek közzé: “Soha nem fogunk lemondani arról, hogy megtaláljunk, szeretünk, és imádkozzunk bárhol is vagy, a fő, hogy biztonságban legyél, boldogan.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek