Kuriózum16 gyereke született a házaspárnak, mindegyik neve 'C' betűvel kezdődik - Különös...

16 gyereke született a házaspárnak, mindegyik neve ‘C’ betűvel kezdődik – Különös oka van a névválasztásnak

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A 40 éves Patty és a 39 éves Carlos Hernandez a 16. gyereküknél egy kicsit fennakadtak a névválasztáson, ugyanis a családi hagyomány szerint eddig minden gyerek neve C-betűvel kezdődött.

A Hernandez házaspár végül a 16. gyereket, aki tavaly május 5-én született, Claytonnak nevezte el.

“Azért akartunk mindenik gyerekünknek C-betűs nevet adni, mert a férjem és Krisztus neve (Christ) is C-betűvel kezdődik” – mondta az anya.

A keresztény életet folytató házaspár szerint nagyon fontos, hogy a gyerekek megkapják a megfelelő hitbéli nevelést, és, hogy felelősségteljes életet éljenek.

“A gyerekeink nagyon jó testvérek, imádják egymást. Reggel 5.30-kor kelnek, elmennek iskolába, és alig várják, hogy, amikor hazaérnek, újra találkozzanak” – mesélte Patty.

16 gyereke született a házaspárnak, mindegyik neve 'C' betűvel kezdődik - Különös oka van a névválasztásnak
Fotó: Patty Hernandez

“Odafigyelünk arra, hogy a Biblia tanításai szerint neveljük őket, hogy legyen egy erős alap az életükben, ha bármikor elbizonytalanodnak, legyen amiből erőt merítsenek. Azt szeretnénk, hogy jó embereket neveljünk belőlük.”

“Szerencsére kiegyensúlyozott életünk van, és bár népes a család, nincsenek anyagi problémáink, mivel a kis vállalkozásunkból fenn tudjuk tartani magunkat. Hetente több mint 500 dollárt költünk ételre, és ebben még nincs benne a pelenka-költség” – mesélte az anya.

Patty és férje azt mondják, néha összekavarodnak, amikor a gyerekeket kell szólítani, ami nem is csoda ekkora családban. A gyerekek között három ikerpár is van: a 11 éves Carla és Caitlyn, a 7 éves Calvin és Catherine, és a 4 éves Caleb és Caroline.

A többi gyerek Carlos Jr. (13 éves), Chris (12 éves), Cristian (10 éves), Celeste (9 éves), Cristina (8 éves), Caroll (5 éves), Camilla (3 éves), Charlotte (2 éves), Crystal (1 éves), és Clayton (8 hónapos).

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek