Mielőtt teljes szívünket egy férfinak adnánk vegyünk számításba ezeket a jó tanácsokat!

Mielőtt egy szerelmi kapcsolatba bonyolódnánk, igyekezzünk tisztán látni saját személyiségünk értékeit, hogy ne essünk érzelmi áldozatául a férfiaknak.

1. Ne menjünk bele olyan dolgokba, melyek megalázóak lehetnek számunkra! Ha egy férfi tiszteli önmagát, soha nem kér olyat egy nőtől, ami kellemetlen helyzetbe hozná.

2. Ne ajánljuk fel önként magunkat, és ne engedjük, hogy érzelmileg kihasználjanak bennünket.

3. Soha ne adjuk fel harc nélkül, ismerve saját értékeinket, olyan férfit válasszunk, aki megérdemel bennünket, aki számára kihívás a mi meghódításunk.

4. Ne nyíljunk meg mindaddig, amíg nem vagyunk biztosak benne, hogy az érzelmek kölcsönösek. Ellenkező esetben minden bizonnyal sérülni fogunk.

5. Ne éjszaka beszélgessünk egy férfival, csak azért, mert ez számára kényelmesebb. Ebben az esetben az ő érzelmei egyáltalán nem mélyek irányunkban.

6. Ne áldozzuk fel a mi időnket és érzelmeinket olyan ember számára, aki nem képes ezt viszonozni.

7. Ne próbáljuk felkelteni egy férfi figyelmét minden áron. Ha valóban érdeklődik irántunk, akkor ebbe nem kell nekünk energiát fektetnünk.

8. Ne öljünk érzelmeket egy olyan kapcsolatba, melynek szerintünk sincs nagy jövője.

9. Ha csalódás ért a szerelemben, ne adjuk fel. Minden bizonnyal eljön majd az a férfi, aki önmagunkért fog szeretni minket.

10. Ne kritizáljuk folyton önmagunkat! Ha egy kapcsolat nem működik, nem biztos, hogy csak mi vagyunk az oka.

11. Jogunk van olyan érzelmeket elvárni, melyeket mi is táplálunk az adott személy iránt.

12. Soha ne menjünk bele egy kapcsolatba csak azért, mert egyedül érezzük magunkat! Ne fogadjunk el kevesebbet, mint amennyire érdemesek vagyunk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.