Kuriózum11 éves lett a fiú, aki 2011. 11. 11-én, 11 óra 11...

11 éves lett a fiú, aki 2011. 11. 11-én, 11 óra 11 perckor született

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Bishop’s Storfortban élő Daniel Saunders-nek különleges viszonya van a 11-es számhoz. Elég csak annyit említeni, hogy 2011. november (11. hónap) 11-én született 11 óra 11 perckor, és ráadásul pár nappal ezelőtt töltötte be a 11. életévét.

“Már nagyon vártam ezt a születésnapot! Ez izgalmasabb, mint bármelyik születésnap, amit valaha is ünnepeltem” – mondta a kisfiú. “A tizenegyes egy mesterszám a számmisztikában, és azt jelenti, hogy a jövőben sok jó lehetőség fog megtalálni” – nyilatkozta a Daily Starnak Daniel.

“Ez a szerencseszámom, és könnyű megjegyezni. Soha senki nem felejti el a születésnapomat” – tette hozzá.

Fotó: Charlotte Saunders

Édesanyja, a most 41 éves Charlotte azt mondja, hogy a 11-es volt a szerencseszáma az általános iskolában is, ami még figyelemreméltóbbá tette a baba születését.

Danielnek 2011. november 17-én kellett volna megszületnie, de Charlotte-nak azt mondták, hogy fia nincs előnyös pozícióban. Az orvosok megpróbálták megmozdítani, de nem jártak sikerrel, ezért november 11-re tűzték ki a császármetszést.

Daniel születése aznap azért késett, mert a baba Charlotte bordái alatt feküdt, így a sebészeknek a vártnál tovább tartott, amíg kiszedték a picit.

Fotó: Charlotte Saunders

“Reggel hatkor jelentünk meg, és várnunk kellett, amíg behívtak minket. Hamarabb is kijött volna, de beszorult a bordáim alá, és eltartott egy darabig, mire kiszedték. Elképesztő, hogy 11-én született. Gyerekkorom óta ez a szerencseszámom” – mondta a fiú édesanyja.

“Ez zseniális! Egy igazán emlékezetes nap. Semmiképpen sem gondoltuk volna, hogy 2011-ben 11. hónapban, 11-én 11:11-kor fog megszületni. Az orvos azt mondta, semmi esélye, hogy 11 óra 11 perckor megszülessen, de szerintem az anyja bordáiba kapaszkodott, hogy a 11-es szám érvényesülhessen” – mondta a fiú 42 éves apja, Jason.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek