Kuriózum10 fontos tulajdonság, ami csak a novemberben született férfiakra jellemző

10 fontos tulajdonság, ami csak a novemberben született férfiakra jellemző

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év minden hónapjának megvannak a maga különlegességei, melyek annak szülöttjeiben is tükröződnek. Szeretnéd tudni, milyenek a novemberben született férfiak? Elsősorban függetlenek, hűségesek és vonzók. De sok más tulajdonságot is felfedezhetsz, ha tovább olvasol.

1. Páratlanok

A novemberben született férfiak sokban különböznek a többiektől. Annyira egyediek, hogy nehéz hozzájuk hasonlót találni. A saját módszereik szerint élnek, amivel sokszor az őrületbe kergetik a környezetüket, és az ötleteik sem evilágiak, mert inkább a „dobozon kívül” gondolkodnak.

2. Hűségesek

Az ebben a hónapban született férfiak a leghűségesebb emberek, akikkel valaha is találkozhatsz. Ha a barátaikkal, családjukkal és partnereikkel való kapcsolatukról van szó, soha nem hagynak cserben. Teljes szívedből megbízhatsz bennük, és nem kell aggódnod amiatt, hogy elárulnak vagy megcsalnak téged. Szóval mire vársz még?! Menj és keress magadnak egy novemberi férfipéldányt!

3. Jóképűek

A novemberben született férfiak bár nem tehetnek róla, de nagyon vonzók és jóképűek. Minden szem rájuk szegeződik anélkül, hogy ezt akarnák. Úgy zümmögnek körülöttük az emberek, mint ahogy a méhek a méz körül. Szellemesek és nyugodt jelleműek, amik egyébként remek tulajdonságok, de épp emiatt vannak irigyeik, hiszen bárhová is mennek, valahogy mindig a középpontba kerülnek.

4. Keményen dolgoznak

A novemberben született férfiak nem a halogatás emberei. Jobban szeretik, ha a dolgokat időben elvégzik, mert ha hibáznak vagy elakadnak, így marad idejük kijavítani. Tudják, hogy nem tökéletesek, de mindig igyekeznek 200%-os teljesítményt nyújtani, bármit is csinálnak. Szorgalmasak, gyorsak és hatékonyak.

5. Nyugodtak és visszafogottak

A novemberben született férfiak általában nyugodtak, és remekül uralkodnak az érzelmeiken, kivéve, ha nem kerülnek nagy slamasztikába, mert akkor náluk is elszakadhat a cérna. Ha nagyobb kihívás előtt állnak, mindent megtesznek, hogy ne legyen kirohanásuk. Szinte soha nem haragszanak, de ha valaha is kiakadnak, akkor annak biztosan jó oka van.

6. Saját szabályaik vannak

Nem érdekli őket, hogy mások mit csinálnak, ők a saját, egyedi módszereiket alakítják ki, és azok szerint is élnek. Inkább azt az utat választják, amelyen még senki sem járt. Ilyenkor jön jól az a tulajdonságuk, hogy túllátnak a szitán. Barátaik és családtagjaik pedig csodálják őket ezért.

7. Szükségük van a saját terükre

A novemberben született férfiak gyakran inkább megtartják maguknak az ötleteiket. Nem szeretik, ha az emberek megismerik legmélyebb titkaikat, mert félnek, hogy megítélik őket. De ez nem akadályozza meg őket abban, hogy felajánlják magukat a rászorulóknak. Lehet, hogy titokzatosak és zárkózottak, de mindig ott lesznek, ha szükség van rájuk.

8. Gyakran csapják be magukat

A novemberben születettek a légynek sem ártanak! Szándékosan nem bántanak senkit, és ha mégis, akkor nem voltak tudatában annak, hogy ezt teszik. Sajnos gyakran félreértik őket a szavaik vagy tetteik miatt, ezért az emberek, akik egyébként nem kedvelik őket, őket hibáztatják a problémáikért.

9. Mindenkivel szemben igazságosak

Ez egy másik jó tulajdonsága sok novemberben született férfinak. Mindenkit egyenlőnek tekint, nem ítélkezik mások nézetei vagy véleménye felett, ehelyett inkább tiszteletben tartja azt. De nem nézi végig, és nem is fogadja el, ha az emberek valami rosszat tesznek. Hatalmas a felelősségérzete, ezért hajlamos másokat kijavítani, hogy még véletlenül se tévedjenek.

10. Túl makacs

A novemberben születetteknek saját véleményük van, és csak azt hiszik el, amit helyesnek tartanak. Néha túl makacsok ahhoz, hogy elfogadják, bizony ők is tévedhetnek. Mivel tiszteletben tartják mások véleményét, elvárják, hogy mindenki más is tiszteletben tartsa az övét, és ez így is lenne helyénvaló. Csak hát az ember nem tökéletes, és ezt nem árt olykor észben tartani.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek