Kuriózum10 érv, hogy a jó apa-lánya kapcsolat segít erős nővé válni!

10 érv, hogy a jó apa-lánya kapcsolat segít erős nővé válni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nő életében nagyon fontos szerepet játszik az első férfi, akivel kapcsolatba kerül, és ez nem más, mint az édesapja, akitől számtalan dolgot megtanulhat, felnézhet rá, példaképként tekinthet rá.

10 érv, hogy a jó apa-lánya kapcsolat segít erős nővé válni!

Most 10 olyan érv következik, ami szerint a remek apa-lánya kapcsolat erős nőt faraghat minden lányból.

1. Megtanulod, hogy egy férfinak hogyan kell bánnia egy nővel

Ha közeli és meghitt kapcsolatot ápoltál gyerekkorodban édesapáddal, akkor megtanultad azt, hogy mi a férfi dolga, mit kell egy apának tenni, mi a szerepe egy családban, közösségen belül. Egy apa megtanítja a lányát, hogy a világon csak egy valakinek kell megfelelnie: saját magának.

2. Megtanulsz magabiztos lenni

Az önbizalom nem egy veleszületett tulajdonság, igenis azt példákon keresztül sajátítja el az ember. És kik a legfontosabb emberek egy gyerek életében? Naná, hogy a szülei. Egy erős férfi minta a lányok önbizalmára is pozitív hatással van.

3. Megtapasztalod, hogy milyen egyszerre erősnek és sebezhetőnek lenni

Az erős apa-lánya kapcsolat révén a kislány megtapasztalhatja, hogy az apukájának van egy erős, férfias oldala, de ott rejtőzik benne egy érzelmes ember, aki nevet, sír, kimutatja a szeretetét és minden helyzetben önmagát tudja adni.

4. Megtanulod, hogy az akadályok helyett a lehetőségeket lásd meg mindenben

Egy apa mindig arra tanítja a lányát, hogy a megoldást, a következő lépést keresse az életben, ne pedig a problémákról beszéljen. Ha egy kislánynak jó volt a kapcsolata az édesapjával, akkor az megtanulta, hogy minden problémára van megoldás.

5. Megtanulsz kiállni magadért

Ha közeli a kapcsolatod az édesapáddal, akkor tudni fogod, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életedben, és nem fogod engedni, hogy bárki is megakadályozzon abban, hogy elérd a célodat. Így egy igazi harcos válik belőled.

6. Képes leszel megbocsátani

Egy erős apa azt is megtanítja a lányának, hogy miként tud megbocsátani, és tovább lépni az életben. Ha hibát követsz is el, az édesapád ott lesz melletted és megbocsát neked.

7. Sosem fogod feladni

Egy apa megtanít arra, hogy az életben vannak nehézségek, kihívások, de mindig meg kell próbálni a legjobb formádat hozni, küzdeni, mert csak így tudsz sikereket elérni.

8. Megtanulod, hogy mi az igazi barátság

Egy erős apa-lánya kötelék révén rájössz, hogy mit jelent lojálisnak lenni a barátaidhoz. Az apaképhez hozzátartozik a szavahihetőség, a hűség, és a barátok melletti kiállás, minden körülmények között.

9. Nem fogod beérni az “elég jóval”

Ha szoros kapcsolatod volt/van az édesapáddal, akkor bizonyára sosem fogod beérni a középszerűséggel, neked mindig a legjobbat kell kihoznod magadból. És ez a hozzáállás vezet el a sikerhez.

10. Személyében egy igaz barátra találsz

Édesapád személyében egy életreszóló barátra tehetsz szert, aki mindig ott lesz melletted, ha bajba kerülsz, neki bármit elmondhatsz, önmagad lehetsz, mert tudod, hogy vele biztonságban vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek