Zsákutca – Mit üzen a csakra kártya erre a hétre? (2017. július 24. – 30.)

Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból, hoztuk neked az üzenetet, erre a hétre a Zsákutca lap jött ki!

Fotó: Filantropikum.com

Nagyon sok emberrel találkoztam már, akik úgy érezték, hogy zsákutcába ért az életük, és bevallom éreztem már én is hasonlót. Nincs olyan ember, aki ne élné át legalább egyszer élete során ezt a nyomasztó érzést.

Az e heti kártya arra sarkal, hogy nézd meg a jelenlegi helyzetedet, és ha úgy érzed, hogy zsákutcába kerültél ülj le magaddal és nézd meg melyek voltak azok a lépések, amelyek ehhez az állapothoz vezettek. Mik voltak azok a cselekedetek, gondolatok, amelyek előidézték ezt az állapotot az életedben?!

Ha már megvan, hogy mik voltak azok a lépések, amelyek ebbe a helyzetbe sodortak, tervezd meg, hogy hogyan is mászol ki belőle. Nézd meg, hogy hogyan látod a jövődet, milyen jövőképpel rendelkezel? Ha a mérleg a negatív események felé sodor, azt javaslom tudatosan próbálj meg változtatni rajta. Valahányszor egy negatív gondolat jön, váltsd át egy pozitív gondolattá, akár az itt leírt pozitív mantrákat is használhatod.

Ne feledd, a nyákutcában is mindig van visszaút. Fordulj meg és válassz egy jobb utat magadnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top