Lélektár15 napzáró mantra, hogy jól érezd magad a bőrödben!

15 napzáró mantra, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb ember elalvás előtt átgondolja a napját, és felkészül lelkiekben a holnap kihívásaira. Persze, mindig lehetne jobban teljesíteni, de ahhoz, hogy jól érezd magad, válassz ki párat az alábbi 15 mantra közül és mondogasd kitartóan, amitől jobban fogsz aludni, és boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember leszel.

15 napzáró mantra, hogy jól érezd magad a bőrödben!

1. A legjobb teljesítményemet nyújtottam ma

Senki sem lehet tökéletes, mert ha mégis így lenne, nem lennél ember. Légy büszke arra, amit aznap megvalósítottál. Törekedj a jó teljesítményre, még ha ezt mások nem is veszik észre. Te légy büszke magadra.

2. Megérdemlem a szeretetet és a bőséget

Azért születtél erre a világra, hogy megtaláld a boldogságot. Ha ez a pillanat még nem jött el, mondogasd lefekvés előtt ezt a mantrát, és hamarosan minden nagyszerűen fog alakulni az életedben.

3. Bízok magamban és tudom, hogy mindent képes leszek elérni

Ezen mondat ismétlésével erőt öntesz magadba, tudatosítod azt, hogy bármit el tudsz érni, meg tudsz valósítani, ami erőt és energiát ad az életednek.

4. Meg van mindenem ahhoz, hogy boldog legyek

Ha van mit enned, innod, van ahová hazamenned, süt a nap és szerető emberek vesznek körül, akkor mi kell ennél több. Ne gondolkozz azon, hogy nem vagy senki, hiszen már vagy valaki.

5. Szeretem önmagam

Kezdd el szeretni már most önmagad, függetlenül attól, hogy mit dolgozol, hány kilós vagy, vagy hány éves vagy.

6. Hálás vagyok a családomért és a barátaimért

A hála kifejezése mindig pozitív energiával tölti fel az életed, így örülj, hogy olyan emberek vesznek körül, akikben megbízhatsz, akik támogatnak, ha bajba kerülsz.

7. Nem hasonlítom senkihez magam. Én a saját utamat járom

Vess véget a hasonlítgatásnak, éld a saját életedet, mert csak te tudod, hogy mi a legjobb neked, és azt miként tudod elérni. Az Univerzumnak célja van veled, okkal születtél meg, ezt soha ne feledd.

8. Mindenkiben és mindenben meglátom a szépet

Mielőtt este lecsukódna a szemed, számold meg, hogy hány jó dologgal találkoztál aznap. Ezzel agyadat ráirányítod a pozitív dolgokra és így elégedettebb, boldogabb életed lehet.

9. Minden dolog az életemben csak a legjobbat akarja nekem

Bármi is történjék az életedben, az okkal történik, amiből tanulhatsz, amit fogj úgy fel, hogy fejlődési lehetőséget jelent. Minden esetből, embertől igyekezz tanulni, olyan tapasztalatot begyűjteni, ami később hasznodra válhat.

10. Egy egészséges, életvidám, életerős ember vagyok, tele vibráló energiával

Ha elképzeled mindazt, amit az előbb leírtunk, akkor máris egészségesebb, erősebb, energikusabb leszel. Egy olyan ember, aki képes lesz megvalósítania önmagát, és egy olyan életet kialakítani magának, amelyre mindig is vágyott.

11. Felismerem azokat a dolgokat, amelyek nem segítik már a fejlődésemet

Ha sikerül azonosítanod azokat a dolgokat, embereket, akik negatív hatással vannak az életedre, akkor le kell zárnod azokat a kapcsolatokat, mert csak így tudsz igazán örömteli életet élni.

12. Az életem mestere magam vagyok

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy mi irányítjuk az életünket. Te viszont ne ess ebbe a csapdába, hanem mondogasd magadnak, hogy az életed a tiéd, te irányítasz mindent.

13. Elégedett vagyok magammal

Ez a mondat önbizalmat ad, így a pozitív gondolatok fogják meghatározni az életedet, ami a sikerhez vezető út kezdetét jelenti.

14. Hiszek magamban

Ismerd fel azt, hogy mennyire értékes ember vagy. Higgyél önmagadban, a képességeidben, hogy bármit meg tudsz tanulni, el tudsz érni, ha keményen megdolgozol azért.

15. Békében vagyok önmagammal

Még ha kaotikus, zsúfolt napod is volt, gondolj arra, hogy a lelkedben ott van a béke, a biztonság, amely minden nehézségen átsegít. Lélegezz mélyeket és üdvözöld az estét, mint egy régi barátot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek