KuriózumWMC - Ahogy én látom

WMC – Ahogy én látom

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Karácsonykor kérdezte tőlem az anyafarkas (édes jóanyám), hogy mégis mi lenne az, amire most szükségem lenne, és a karácsonyi kereten belül megvásárolható. Mit mondtam én? Mindegy, csak árammal működjön!

Amióta csak megjelentek a tabletek (iPad, Samsung Galaxy Tab), azt várom, hogy zuhanjon az áruk, és úgy tűnik eljött az én időm. Napok óta hírdömping van, ugyanis kezdetét vette a Mobile World Congress 2012!

Az MWC házigazdája idén Spanyolország, azon belül is Barcelona, és február 27 – március 1 között mutatják be a mobil technológia versenylovasai jobbnál jobb, és néha már félelmetes tudással rendelkező mobil eszközeiket.

A napokban biztosan sok közvetítéssel és hírrel találkozhattak az érdeklődők, de még azoknak is érdemes kutakodni a hírek között, akik csupán mezei felhasználók. Van itt aztán minden: 41 megapixeles telefon, okostelefonok, padok, tabok, ami csak szem-szájnak ingere.

Nem is mennék bele a részletezésbe, hiszen a szakoldalak tüzetesebben is foglalkoznak a bemutatott készülékek karakterisztikájával, de annyi bizonyos, hogy a bemutatott új készülékek után a piac árai rendszerint esni szoktak, ugyanis a korábbi modellek kiszorulnak, és el kell adni az újakat. Egy igazi tech-ragadozó csak erre vár, és máris beújítja régen várt kütyüjét!

Jövőhéttől már árgus szemekkel nézhetünk az üzletek polcaira, hiszen hamarosan megvásárolhatóak a legújabb méregdrága ketyerék.

Mit csinál ilyenkor a tech-ragadozó? Jól tudja, hogy ezek alig tudnak többet elődjüknél (legtöbb esetben nagyobb képernyőt, jobb kamerát, fém vázat kapnak), és máris sorban áll, hogy lecsaphasson (nó, azért azzal érdemes 1-2 hónapot várni!).

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek