HoroszkópVáltozás szelét hozza számunkra a Mérleg jegyébe lépett Vénusz!

Változás szelét hozza számunkra a Mérleg jegyébe lépett Vénusz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Vénusz 2018 augusztus 7-én a Mérleg jegyébe lép, ami számos csillagjegy szülötteire nagy hatással lesz. A változás időszaka következik.

Változás szelét hozza számunkra a Mérleg jegyébe lépett Vénusz!

Tegnap még a Szűz jegyében, ma már a Mérlegében van a Vénusz, melyet a szerelem, szenvedély és a mély érzelmek bolygójaként tartanak számon. Nézzük is, milyen változásokat okoz ez a bolygómozgás az elkövetkezendő napokban:

Levegő elemű csillagjegyek

Ebben a kategóriában a Vízöntő, a Mérleg és az Ikrek érintettek, de közülük is a Mérleg az, aki a legnagyobb hasznot húzza a Vénusz ezen mozgásából. Ahol kétség volt, ott most egyensúly és határozottság veszi át az irányítást. Ahol szerelmi csalódások okoztak fájdalmat, ott Cupido akcióba lendül és egyengeti az utat. Ha eddig anyagi gondokkal küszködtél, nem kell többet aggódj, bőségből nem lesz hiány.

Vízöntők és Ikrek viszont figyelem, szerelem kérdésében legyetek kicsit körültekintőbbek.

Víz elemű csillagjegyek

A Rák csillagjegy szülöttei olyan érzékenyek lesznek a következő periódusban, mint még soha, de felül kell kerekedniük az önérzetükön. Lehet, hogy csalódás lesz a vége, de mindenképpen keményebb önkritikát kellene gyakoroljanak, hiszen csak úgy juthatnak előrébb, ha tudják, hol hibáztak.

A Skorpiók és a Halak számára ez az időszak kedvezőbb lesz. A Vénusz számtalan meglepetést és kedvező kapcsolatokat tartogat számukra.

Tűz elemű csillagjegyek

A Kos hihetetlenül szorgalmas időszakát éli, amihez a Vénusz kellő optimizmust is kínál. Tapasztalatokból és fejlődésből nem lesz hiány.

A Nyilas és az Oroszlán is osztozik a pozitív élmények sokaságán. Számukra a dolgok maguktól alakulnak, ezért különösebb erőfeszítés nélkül juthatnak előrébb.

Föld elemű csillagjegyek

A Vénusz irányítása alatt lévő Bika most különösen nagy hangsúlyt kell fektessen arra, hogy miként közeledik a kiszemeltjéhez, mert olykor a lendületessége kellemetlenségeket okozhat.

A Baknak különösen szakmai szempontból kedvez ez az időszak, jelentős eredményeket tehet le az asztalra.

A Szűz csillagjegy szülöttei számára pedig csupa pozitív energiát tartogat a Vénusz, melyet, ha ügyesek szerelmi életük terén is kamatoztathatnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek