KuriózumVálaszd ki az őrangyalod, és megtudhatod, hogy milyen jótanácsokkal lát el augusztusra!

Válaszd ki az őrangyalod, és megtudhatod, hogy milyen jótanácsokkal lát el augusztusra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nézd meg az alábbi három képet, és válaszd ki azt az angyalt, amelyik elsőre a legközelebb áll a szívedhez. Hallgass a megérzéseidre, engedd, hogy a lelked válasszon!

1. Első angyal

Ha az első angyalt választottad, azt jelenti, jó úton haladsz. Érzelmi szempontból egy kissé nehéz időszakon mentél keresztül, de sokat tanultál önmagadról, és az emberi kapcsolataidban is jobban elmélyedtél. Ez a legjobb alkalom arra, hogy egy kicsit jobban felfedezed önmagad, légy több időt egyedül, így könnyen rá fogsz jönni, hogy valójában mit is szeretnél az élettől. Meg fogod érteni azt, hogy ki vagy, és megtalálod a helyes utat.

Augusztusi mantra: a boldogság nem akkor kezdődik, amikor a dolgok elrendeződtek. A boldogság éppen most, a jelen pillanatban érhető tetten, amikor az események zajlanak.

Mit üzen az őrangyalod augusztusra?

Pontosan ott vagy, ahol lenned kell, ezt soha ne felejtsd el. Életed összes történésére szükség volt ahhoz, hogy az lehess, aki most vagy. Élvezd az utazást!

2. Második angyal

Meg kell találnod a belső békét! Mégha a körülötted lévők állandóan életvezetési tanácsokkal látnak el, akkor is próbálj a saját belső hangodra figyelni. Engedd, hogy a megérzéseid vezéreljenek, a lelked tudja a legjobban, hogy mire van szükséged a boldogsághoz. Vizsgáld meg a szíved, tedd helyre a gondolataidat, és építsd lassan az utat, amelyen szeretnél járni.

Augusztusi mantra: elengedem most az összes negatív gondolatot. Senkinek és semminek nincs hatalma a gondolataim felett. Én vagyok az egyetlen, aki uralhatja a gondolataim.

Mit üzen az őrangyalod augusztusra?

Erős vagy és bátor! Elegendő önbizalmad van, boldog vagy, szereted az életet, az Univerzum része vagy. Szeresd feltétel nélkül önmagad, és az életed sokkal teljesebb lesz!

3. Harmadik angyal

Jelentős változásokat tartogat számodra az augusztus, komoly döntésekkel fogsz szembesülni. A kérdés csupán az, hogy készen állsz-e mindarra, ami történni fog. Bízz egy kicsit jobban önmagadban, hallgass a szívedre, és mindig te legyél az első saját magad számára. Lépj ki a komfortzónádból, és indulj el a kalandokkal teli úton, az élet csodálatos dolgokat tartogat számodra.

Augusztusi mantra: bízom az isteni szeretet erejében, bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Mit üzen az őrangyalod augusztusra?

Egy vagy az élettel. Minél jobban tudod szeretni magad, és bízol az Univerzumban, annál inkább támogatni fog az Univerzum. Megérdemled mindazt a jót, amit az élet tartogat számodra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek