KuriózumVálaszd ki a 2 kedvenc állatod, és tudd meg mi vár rád...

Válaszd ki a 2 kedvenc állatod, és tudd meg mi vár rád még ebben az évben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alábbi állatok egy nem hétköznapi Osho Zen tarot kártya illusztrációi, a munkát és a szerelmet jelképezik. Válaszd ki közülük azt, amelyik legközelebb áll a szívedhez, és megtudhatod, mi vár rád még ebben az évben.

Tudd meg, hogyan alakul a kapcsolatod másokkal és önmagaddal!

A. Macska: naivitás

Munka: ebben az évben nagyon sok türelemre lesz szükséged. Olyan események vannak kilátásban, melyek a megélhetésedet kockáztathatják. Emlékezz rá: a jövőben a legszükségesebb tulajdonságod a türelem lesz. Ne idegeskedj feleslegesen, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Az idő múlásával rá fogsz jönni, hogy nem voltak hiábavalóak a befektetéseid.

Szerelem: a közeljövőben meg fogod kérdőjelezni az érzéseidet. Rájössz, hogy nem mindenki méltó a szeretetedre. Azonban ne hozz hirtelen döntéseket, az is lehet, hogy csak fáradt vagy.

B. Kutya: barátság

Munka: meg fogod tanulni, hogy hogyan lehet másokkal könnyedén együttműködni, és rájössz, hogy milyen hihetetlen haszna is lehet a koprodukciónak. Egy kisebb csalódás is érhet, rájössz, hogy túl sok energiát fektettél egyes emberekbe.

Szerelem: túl sokat elmélkedsz azon, hogy merre is lenne a legjobb haladni. Próbálj egy kicsit a szívedre hallgatni, ne mindig a racionalitás diktálja a tempót. Ne siettess semmit, engedd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok a megfelelő irányba.

C. Ló: utazás

Munka: a ló számára a legkedvezőbb dolog az, ha önfeledten szaladgálhat, és nem korlátozzák semmiben. Ebben az évben egy kicsit sok a munkád, koncentrálj a napi teendőre, de ne engedd, hogy béklyóba kössenek. Utazz, láss világot, gyűjts új tapasztalatokat, használd ki okosan a szabadidőd.

Szerelem: addig nem fogsz a megfelelő társra találni, amíg nem alakítod ki a belső békédet. Nem kell különösebb erőfeszítéseket tenned, engedd, hogy az élet energiái maguktól áramoljanak. Az utazás értelme nem a cél, hanem a megtett út, az élmények és a tapasztalatok. Figyelj az érzéseidre, ne azon stresszelj, hogy mi fog történni a közeljövőben.

D. Tehén: Rutin

Munka: néha a legegyszerűbb dolgok a legbonyolultabbak. Örülj az életednek, ne komplikáld túl a dolgokat, hidd el, minden okkal történik. Ha valami olyan történik, amire nem számítottál, fogadd el, értékeld az élet különleges ajándékait.

Szerelem: itt az ideje, hogy feladd a nagy elvárásaid. Legelőször magadban kell rendet tenned, és csak utána fogod tudni bevonzani az ideális partnert. Ne a párodtól várd el, hogy megváltoztassa a világot, neked kell megtenned az első lépéseket.

E. Szarvas: kalandok

Munka: egy állandó biztonságérzésre van szükséged, csak így érzed magad jól a világban. Ebben az évben úgy fogod érezni, hogy egyáltalán nem tesz boldoggá, amit csinálsz, és egy bizonyosfajta létbizonytalanság gyötör. Ne aggódj, inkább ülj le, és higgadtan gondold át a dolgokat.

Szerelem: a múltbeli csalódásaidat sehogy sem tudod elfelejteni, viszont itt az ideje, hogy új esélyt adj a szerelemnek. Légy kedves, türelmes, magabiztos, és légy hajlandó a kompromisszumokra.

F. Oroszlán: korlátozás

Munka: egy igazi vezető egyéniség vagy, nagyon fontos számodra a minőség, és az, hogy mindenben mindig te legyél az első. Ebben az évben rájössz, hogy nem kell feltétlenül mindent te irányíts, élvezd a szabadság ízét.

Szerelem: ne zárkózz el mások elől, és ne próbáld megjátszani magad, hiszen az oroszlánból sosem lesz kezesbárány. Hidd el, eljön az idő, amikor megtalálod az igazit, de fontos, hogy mindig vállald önmagad.

G. Bagoly: titokzatosság

Munka: ebben az évben olyan emberekkel fogsz találkozni, akik ellentmondanak az elképzeléseidnek. Rájössz, hogy ahelyett, hogy idegeskednél, jobb, ha úgy elfogadod az embereket, amilyenek. Köss békét az előrehaladás érdekében.

Szerelem: ne csapd be önmagad, ne maradj egy olyan ember mellett, akivel nem érzed jól magad, csak azért, hogy nehogy megbántsd. Hallgass a szívedre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek