KuriózumVálassz egyet a Bölcsek Könyvéből: megmutatja a beteljesülés felé vezető utat!

Válassz egyet a Bölcsek Könyvéből: megmutatja a beteljesülés felé vezető utat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A könyvek kétségkívül a tudás legfontosabb forrásai. Összetett témákkal foglalkoznak, az újabb és újabb történetek pedig mindig segítenek az alapvető ismeretek elsajátításában, hogy boldog és sikeres életet építhessünk.

Számos olyan dolog van, amelyet a könyvek segíthetnek elérni, de talán az egyik legfontosabb az a bölcsesség, amelynek segítségével megválaszthatjuk azt az utat, amely az önmegvalósítás, a beteljesülés felé vezet. Ha ezt a bölcsességet keresed, akkor ez a teszt éppen neked való!

A képen három könyvet láthatsz, a bölcsesség könyveit, amelyek mindegyike alapvető tanácsokat ad az életre és a jelenre vonatkozóan.

Válaszd ki azt, amelyik a leginkább vonz téged, és olvasd el, mit tanít ez a saját utadról.

Az első könyv

Időnként ahhoz, hogy megtaláljuk a valódi előrelépés útját, vissza kell mennünk a kezdetekhez. Megtörténhet, hogy elveszítjük önmagunkat az életben, feladjuk az alapvető elveinket, értékeinket, elveszítjük a megfelelő hozzáállásunkat, és olyan negatív spirálba kerülünk, ami nem visz előre.

Amikor azonban elég alázatosak és érettek vagyunk ahhoz, hogy visszaforduljunk, és hátrahagyjuk az egónkat, újra megtalálhatjuk azokat a dolgokat, amik egyszerűséget és boldogságot hoztak az életünkbe. Kérdezd az elmédet, a lelkedet és a szívedet, mire van szükségük, hogy összhangban legyenek a vágyaid, és így könnyebb lesz megtalálnod az utat egy jobb élethez.

A második könyv

Ne feledd, hogy te vagy az úr a saját életedben, rajtad áll, hogy meghozd a legfontosabb döntéseket. De ne hagyd, hogy ez a felelősségtudat lerombolja a lelki békédet. Adj magadnak időt és teret, hogy megtalálhasd a megfelelő válaszokat.

Tartsd távol magad az olyan külső hatásoktól, amelyek csak jutalmat várnak, és haladj a magad útján, mert ez a legjobb, amit most tehetsz. Csendesítsd el a gondolataidat, és hagyd, hogy a lelked beszéljen hozzád, ez a megérzéseid hangja, és biztosan meghozza majd a szükséges válaszokat.

Légy óvatos a kapcsolataidban, mindig te légy az első és legfontosabb önmagadnak.

A harmadik könyv

Az életednek nem kell állandónak lennie, szabadon változtathatsz, újrateremtheted önmagadat, új módszereket próbálhatsz ki arra, hogyan tudsz még több boldogságot és új perspektívákat hozni az életedbe. Ne kötődjön egy olyan valósághoz, amely nem tetszik, például félelmekhez vagy bizonytalanságokhoz, mert az élet sokkal jobb lesz, ha leromboljuk azokat a falakat, amelyek a komfort zónánkat határolják.

Változtass olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges, hogy jól érezd magad. Problémák mindig lesznek, bármennyire is elszigeteled magadat, ezért nézz szembe azokkal, és válassz olyan utat, amely lehetővé teszi, hogy jól érezd magad, és boldog légy. Ki tudja, talán megélhetsz egy teljesen új történetet, ami jobban alakul majd, mint várnád.

Szóval, mit gondolsz az üzenetről, amit kaptál?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek