KuriózumVálassz egyet a 8 alkimista elemből és nézd meg mit jelent az...

Válassz egyet a 8 alkimista elemből és nézd meg mit jelent az életedre nézve

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tudatalattink az egyik legjobb információforrás, ha útmutatásra, tanácsra van szükségünk egy-egy váratlan helyzetben. Igen ám, de mint tudjuk a tudatalattink eléggé kiismerhetetlen és nagyon nehéz kapcsolatot teremteni a tudatos és a tudattalan között.

Mégis a választásaink, döntéseink valamilyen szinten a tudatalattinkból fakad, ezért egy spontán meghozott választás vagy döntés sok mindent elárulhat rólunk. A következőkben most erre lesz lehetőséged: a nyolc alkímiai szimbólum közül válaszd ki azt az egyet, amelyikkel a leginkább képes vagy azonosulni, és a magyarázata révén máris közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és akár megoldásra is lelhetsz a jelenlegi problémáid kapcsán.

Tűz

Habár a szimbólum leginkább egy háromszög képére hasonlít, sokkal több rejlik benne annál. Egyszerre testesíti meg a tüzet, a forróságot és a szárazságot. Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor nagyon sokat gyötrődsz magadban. Talán valamelyik múltbéli megoldatlan probléma az, ami ennyire kihathat az önmagaddal való viszonyodra.

Víz

A fordított háromszögű szimbólum a vizet jelképezi, amihez legtöbbször a hideg és a nedvesség asszociációja társul. Ez az igazán feminin szimbólum azt sugallja, hogy sokkal többre vagy képes és sokkal több rejlik benned, mint azt hinnéd, csak nem bízol eléggé önmagadban. Ha kell kérj segítséget másoktól, de itt az ideje kitörni a szürkeségből, mert óriási potenciál van benned.

Levegő

A Levegő szimbóluma nagyon komplex, egyszerre ötvözi a nedvesség és a forróság vonásait. Ha erre a jelre esett a választásod, akkor nagyon sokszor szoktál forrongni önmagadban, mert képtelen vagy helyén kezelni az indulataidat. Próbáld meg magad jobban kifejezni, és beszéld ki magadból a feszültséged okait.

Föld

A Föld szimbólum egyesíti a szárazság és a hideg vonásait, így ha erre esett a választásod, akkor egy kissé távolságtartó vagy a világgal szemben. Szükséged van arra a kis én időre, amikor nyugodtan elvonulhatsz és a magad csendjében létezhetsz kicsit. Ne hagyd, hogy az érzelmeid maguk alá gyűrjenek.

Teremtés

A csillag ábrázatú Teremtés szimbóluma arra enged következtetni, hogy nagyon kitartóan és keményen kell küzdened, ha el akarod érni azokat a célokat, amelyeket kitűztél magad elé. A semmiből nem lehet újat teremteni, ahhoz kitartás és energia kell – meríts ebből a motivációdhoz.

Élet

A kissé furcsa megjelenésű Élet szimbólum pont azt tartalmazza, amire mindannyiunknak rá kell jönnünk előbb vagy utóbb: mindenki élete más és más úton halad, ezért összehasonlíthatatlanok a sorsaink. Ha ezt választottad, akkor sokkal nyitottabbnak és elfogadóbbnak kellene legyél a saját életeddel kapcsolatban.

Halál

Az Élet szimbólum szöges ellentéteként a Halál szimbóluma arra ösztönöz, hogy ideje elengedned a félelmeidet és végre itt lenne az ideje, hogy szabadon élj egy kicsit. Nem élhetsz örökké egy burokban, ami megvéd mindenféle bajtól. Lépj ki a megszokottból és kalandozz kicsit.

Terra

A Terra szimbóluma nagyon hasonlít a Föld szimbólumához, de külön felhívja a figyelmet arra, hogy túlságosan ragaszkodsz a fizikai, anyagi dolgokhoz. A dolgokat, tárgyakat használni kell, majd ha kiszolgálták az idejüket meg kell válni tőlük. Ezt a fajta ragaszkodást inkább az emberek irányába tanúsítsd és próbálj meg könnyebben lemondani az anyagi dolgokról.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek