LélektárVálassz egy tarot kártyát, azt, amelyikkel azonosulni tudsz és ismerd meg személyiséged...

Válassz egy tarot kártyát, azt, amelyikkel azonosulni tudsz és ismerd meg személyiséged rejtelmeit!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tarot kártyával történő jóslás az egyik legősibb módja annak, hogy kicsit betekintést nyerhessük a jövőnkbe, rég gyötrő kérdésekre választ kapjunk, és csak úgy általánosságban jobban átláthassuk az életünket.

Válasz egy tarot kártyát és ismerd meg személyiséged gyökereit!

A tarot egyszerre kínál útmutatást a felsőbb energiáktól, és bölcsességet, mely leginkább az intuíción alapszik, ezért most figyeld meg jól a következő három kártyát és válaszd ki azt, amelyikkel úgy érzed, a leginkább képes vagy azonosulni. A kártyák interpretációit lentebb találod.

1. A Szeretők

A Szeretők kártya egy meztelen párt ábrázol, akik Raphael, gyógyító angyal szárnyai alatt fonódnak össze. Általában nyugalmat árasztó környezetben ábrázolják a párt, ezért találkozhatunk olyan tarot kártyával, melynek hátterében nyílt tenger, kert vagy akár erdő van. Azt jelképezi, hogy a természetből áradó kísértések ellenére a pár mégis hű marad a szerelemhez.

Ha ezt a kártyát választottad, akkor számodra az őszinteség és a kommunikáció mindennél fontosabb. Kifejezetten gyűlölöd a számító, taktikus magatartást. A pár meztelensége párhuzamba állítható azzal, hogy minden emberi kapcsolatodba a mögöttes tartalmat keresed, nem érdekelnek a felszínes, világi dolgok.

Ha még tovább szeretnénk magyarázni a kártya jelentését, akkor az önmagadhoz való őszinteséget is reprezentálja. Ha olyan ember vagy, aki nem igazán találja az egyensúlyt önmaga és a többi ember között, akkor most ideje, hogy a saját érdekeidet helyezd előtérbe, ugyanakkor szeretteidről továbbra is hasonló lelkesedéssel gondoskodj.

2. A Hold

A Hold a bölcsesség, álmok és megérzések kártyája. A kártyán egy hajó van ábrázolja, mely el akar jutni az egyik toronytól, a másikig az éj leple alatt, miközben a Hold világította utat követi. A Hold, mint tudjuk, a Nap fényét tükrözi vissza, ezért a belső átváltozások szimbolikájaként is értelmezhető.

Ha erre a kártyára esett a választásod, akkor olyan életszakaszba léphetsz, melyben óriási változások következhetnek be. Komoly elmélkedések várnak rád, mely leginkább a társadalom által megállapított értékek és normák és a saját utad körül fog mozogni. Mialatt lassacskán rátalálsz önmagadra szeretteiddel való kapcsolataid kissé fellazulnak, mert nem riadsz vissza attól, ha hangot kell adj meglátásaidnak.

A Hold a keletkezés és a létezés ciklusát is ábrázolja, ezért néha szükséged lesz az egyedül töltött időre, hogy tudatosítsd ki is akarsz lenni.

3. A Császárnő

A Császárnő egy erőteljes nő, akit a benne lévő Fény vezet, ezt szimbolizálja a homlokán lévő csillag is. Ez a nő az igazságot, átalakulást, bőséget, nőiességet és bölcsességet képviseli. Egyszerre misztikus és valóságos, csakúgy, mint a Földanya a maga összes szépségével.

Ha a Császárnő kártyája mellett döntöttél, akkor egy félelmet nem ismerő lélek vagy, aki az élet legsötétebb helyzeteiben is a fényt és a bölcsességet kutatja. Olyan történeteket hordasz magaddal a múltadból, amelyek elmagyarázhatatlanok mások számára. Az átélt fájdalmak tettek azzá, aki most vagy. Ha olyan esetekkel találkozol, melyben látod, hogy egyesek mások gyengeségein akarnak előrébb jutni, harcos nővé változol és küzdesz az igazságért.

Nyíltan fel mered vállalni minden gondolatodat, nem félve attól sem, hogy ezzel akár befolyásos emberek ellenségévé válsz. Az emberek gyakran ridegnek és kimértnek tartanak, de te pontosan tudod jól, hogy szeretni úgy is lehet, hogy nem mutatjuk ki minden percben. Mindezek ellenére egyszerű lélek vagy, aki nem vágyik semmi másra, mint egy kényelmes életre, ahol elveszve azokban a dolgokban, amit szeretsz, szabadjára engedheted gondolataidat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek