KuriózumVálassz egy rúnát a tíz közül - Fontos dolgot árul el a...

Válassz egy rúnát a tíz közül – Fontos dolgot árul el a belső énedről

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezzel az egyszerű teszttel tanulhatsz valami újat a személyiségedről. Ebben a kelta mitológia rúnái lesznek a segítségedre, amelyeket ábécéként használtak az ősi német-skandináv népek druida papjai.

A kelta törzsek szerint a rúnák a bölcsesség és a tisztánlátás rendszerét képezik, a jóslás kulcsfontosságú elemei, amelyek segítségével többet megtudhatsz magadról, a saját energiáidról és a kozmikus harmóniáról.

Még ma is sokan hisznek a hatalmukban, és kérik a segítségüket, hogy szembenézzenek a mindennapi élet nehézségeivel. A rúna szó „elsuttogott titkot” jelent, innen ered a rejtély és varázslatosság érzete. A rúnákat általában kövekre, talizmánokra vagy papírra festették.

Ezzel az egyszerű teszttel megtudhatsz valamit, amit még nem tudtál magadról. Nézd meg alaposan a képen látható tíz rúnát, melyik vonzza azonnal magára a figyelmedet? Ha megvan, olvasd el az általad választott rúna leírását.

1. Ehwaz (Ló)

Ez a rúna azt jelenti, hogy haladsz a céljaid felé. Ha ezt választottad, azt jelenti, itt az ideje változtatni valamin. Lehet, hogy egy kis sokk a munkahelyen vagy akár azon kívül is, jót tenne most neked.

2. Othila (Örökség, Otthon)

Ez a rúna az otthoni és családi kapcsolatokat jelképezi. Ha ezt választottad, azt jelenti, hogy életednek ebben a szakaszában nagyon fontos számodra a családi környezet. Valójában azonban kettős jelentéssel bír ez a szimbólum, és ha negatív megvilágításból nézzük, jelenthet akár elválást is: lehet, hogy meg kell szabadulnod valamitől, ami már nem működik.

3. Uruz (Túlélés)

Ez a rúna sikert jelent. Ha ezt választottad, erős vagy, és tele vagy pozitív energiával, de a megjelenésed nem kelt bizalmat az emberekben. Ezért dolgoznod kell a külsődön is, hogy mások megértsenek.

4. Gebo (Ajándék)

Ha ezt a rúnát választottad, valószínűleg van valamilyen személyes vagy családi üggyel kapcsolatos aggodalmad. Ez a rúna egyensúlyt jelent, az egyetlen dolog, amely meg tudja oldani az összes belső konfliktusodat. Azt jelenti, hogy valami jó fog történni az életedben.

5. Algiz (Jávorszarvas)

A mások negatív rezgései elleni védelem szimbóluma. Ha ezt választottad, azt jelenti, jó barátaid vannak, akik segítenek neked a nehéz pillanatokban. Ugyanakkor meg kell tanulnod önmagadra támaszkodni, és megragadni a pozitív oldalaidat.

6. Raido (Út, Ösvény)

Úgy látszik, itt az utazás ideje. Ha ezt a rúnát választottad, harmóniában vagy a belső világoddal, és új kalandok várnak rád. Itt az ideje, hogy továbbfejleszd a stratégiáidat, vagy üzleti tevékenységet folytass.

7. Berkana (Újjászületés)

Ez a rúna a születés és az újjászületés szimbóluma. Ha ezt választottad, azt jelenti, hamarosan boldog esemény történhet az életedben. Másrészt készen állsz rá, hogy belevágj valamibe, amire már régóta készültél, és megvalósítsd a kitűzött célt.

8. Tyr (Erő)

Ennek a rúnának a neve a háború félkarú istene, Tyr. Azt jelenti, hogy akárcsak egy harcosnak, neked is meg kell küzdened az álmaidért.

9. Mannaz (Világegyetem)

Ha ezt a rúnát választottad, akkor túl sokat összpontosítasz önmagadra, ezért az elfogadáson és az alázaton kell dolgoznod. Próbáld meg más szemszögből nézni a dolgokat, és könnyedebben venni az életet.

10. Hagalaz (Törés)

Ez a rúna a pusztítás szimbóluma. De nem kell mindig negatív megvilágításban szemlélnünk, mert, ha egy dolog véget ér, egy másik elkezdődik. Azonban ha ezt választottad, azt jelenti, hogy nem ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy vállalkozásba kezdj, vagy nagy változásokat hozz, jobb, ha ezeket most elhalasztod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek