KuriózumVálassz egy kristályt és tudd meg, mi az előző életed megoldatlan karmája

Válassz egy kristályt és tudd meg, mi az előző életed megoldatlan karmája

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Előfordult már, hogy azt vetted észre, vannak olyan területek az életben, amelyek, bármennyire is próbálkozol, továbbra is problémát, kihívást jelentenek? Könnyen megtörténhet, hogy mindez azért van, mert van valami megoldatlan karmikus kérdés az előző életedből, amit a lelkednek ebben az életben kell megoldania.

Miután megtudjuk, mi lehet ez a karmikus téma, azt is megértjük, miért tapasztalunk folyton nehézségeket az élet bizonyos területein. Több ilyen általános téma is létezik, amelyeken dolgoznunk kell, például: bizalom, önértékelés, szegénység, egészség, spirituális meggyőződések, egészséges kapcsolatok – hogy csak néhányat említsünk.

Válaszd ki azt a kristályt, amelyikkel úgy érzed, a leginkább rezonálsz, hogy megtudd neked mi a megoldatlan karmád.

1. Ha az első kristályt választottad – Engedd el az egészségtelen kapcsolatokat, és lépj tovább

Előző életedben az idő nagy részét egyedül töltötted, elszigeteltnek, magányosnak érezted magadat. Ez az oka annak, hogy most olyan nagyra értékeled a kapcsolataidat, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ezek ne szakadjanak meg.

Időnként csak a jót, a lehetőséget látod meg az emberekben, és nehezen tudsz búcsút mondani ennek az ideálnak, ha a kapcsolat kiegyensúlyozatlanná és toxikussá válik. Amikor ez megtörténik, hajlamos vagy továbbra is küzdeni egy olyan kapcsolatért, ami már nem egészséges, és amire már nincs is szükséged. Ez azért van, mert félsz attól, hogy egyedül maradsz, vagy nem tudod kivívni mások jóváhagyását.

Ha megtanulod észlelni a figyelmeztető jeleket, az sok szívfájdalomtól és csalódástól kímélhet meg. Ez a kihívás bármilyen kapcsolatban felmerülhet: családi, baráti, szerelmi, vagy akár munkatársi kapcsolatokban is.

2. Ha a második kristályt választottad – Kételkedsz önmagadban, és szabotálod saját magadat a céljaid elérésében

Előző életedben valószínűleg hoztál néhány meggondolatlan döntést, ami szerencsétlen eredményeket hozott. Ezek a döntések téged és másokat is veszélybe sodortak, anyagi vagy akár fizikai szempontból.

Ezek a hibák arra késztettek, hogy elveszítsd az önbizalmadat, és ez az önbizalomhiány a jelenlegi életedben is jelen van. Számos módja van annak, hogy megoldd ezt a kérdést, például: szánj több időt a döntéshozatalra, jegyezd fel minden sikeres és helyes döntésedet, amit a közelmúltban hoztál.

Egy másik javaslat, hogy ne kérd ki túl sok ember tanácsát és véleményét. Ha túl sok útmutatást keresel önmagadon kívül, az csak összezavar.

3. Ha a harmadik kristályt választottad – Nehezen bízol meg másokban

Előző életedben sokszor voltál megtévesztés és árulás áldozata. Ez arra késztetett, hogy falat építs magad köré, és bizalmatlan légy másokkal.

Ebben az életedben már találkoztál, és találkozni fogsz olyan emberekkel, akik próbára teszik a beléjük vetett hitedet és bizalmadat. A legfontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre, és figyelj arra, amikor az emberek őszintén megmutatják önmagukat. A jelek mindig ott vannak, kezdetben talán nem nyilvánvalóak, de idővel észreveszed majd azokat.

Az a legjobb, ha elegendő időt szánsz arra, hogy megismerd azokat az embereket, akikkel kapcsolatba kerülsz. 3 hónap után már pontosan tudni fogod, kivel van dolgod, és hogy az illető megérdemli, hogy a belső körödhöz tartozzon, vagy sem.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek